GO!-NH, een unieke kans voor bedrijven

Juist in deze tijd is het moeilijk om zicht te hebben op de ontwikkeling van het bedrijf en de markt waarin het zich beweegt.Dit geldt niet alleen voor startups, maar zeker ook voor MKB’ers met groei ambities. Het is mooi om te zien dat de provincie Noord-Holland deze bedrijven faciliteert met een bijpassend programma. Met GO!-NH is een serie groeiversnelling programma’s (accelerators) ontwikkelt. Deze programma’s ondersteunen startups en MKB’ers bij het op de markt brengen en opschalen van innovatieve producten en diensten op het gebied van duurzaamheid.

Omdat startups en MKB’ers zich in verschillende fasen kunnen bevinden, zijn er ook verschillende programma’s ontwikkelt. Binnen alle programma’s wordt er met workshops en onder begeleiding van coaches en experts gefocust op de fase waarin de organisatie zich bevindt.

GO!-NH Accelerator

Bevindt jouw startup of MKB zich in de ontwikkelingsfase? Dan is dit het juiste programma. De focus ligt hierbij op marktvalidatie en het zoeken naar de juiste ‘problem-solution fit’. GO!-NH Accelerator start in februari 2021.

GO!-NH Growth

Wanneer jouw startup of MKB zich in een verdere fase bevindt en al enige omzet heeft gedraaid, is dit programma van toepassing. Er wordt gefocust op herhaalbaarheid en schaalbaarheid. Door middel van groei-experimenten wordt er gezocht naar een goede ‘product-market fit’ en wordt er toegewerkt naar een ‘scale-up fit’. GO!-NH Growth is een intensief programma van drie maanden en start in maart 2021.

GO!-NH Scale

Ten slotte is het GO!-NH Scale traject gericht op scale-ups en MKB’ers die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en klaar zijn om hun innovatie op te schalen naar nieuwe markten of gebieden. Op welke nieuwe markten kan jouw organisatie zich gaan focussen en wat komt daarbij kijken? GO!-NH Scale bereid de organisatie voor om een flinke groeisprong te gaan maken door het uitwerken van een goede ‘go-to-market’ strategie. GO!-NH Scale start in juni 2021.

Ik ben trots dat de provincie Innomics en het Ontwikkelingsbedrijf de opdracht heeft gegund om GO! NH uit te voeren. Bij deze wil ik u dan ook graag uitnodigen voor de feestelijke online kick-off van het vernieuwde GO!-NH programma. Luister mee naar inspirerende voorbeelden van ondernemers die over hun succesverhalen en tegenslagen vertellen. Aanmelden (of later terugkijken) kan via de website. Tot dan!

Thijs Pen­nink
Ont­wik­ke­lings­be­drijf NHN

Meer nieuws van Thijs Pennink

Thijs Pennink

Vooruitblikken

Thijs Pennink

Pitstop

Thijs Pennink

Cijfers

Thijs Pennink

Grijs Werkt

Thijs Pennink

Familiebedrijf

Thijs Pennink

Op zoek naar het unieke

Thijs Pennink

Thuis

Thijs Pennink

Regionaal DNA

Thijs Pennink

Tulpen boven Amsterdam

Thijs Pennink

Een regio met IMPACT

Thijs Pennink

Een regio met IMPACT

Thijs Pennink

Gewone woonwensen

Thijs Pennink

Vakantie

Thijs Pennink

AVG, zin of onzin?

Thijs Pennink

Het jaar van de hond