Redactie

Nieuws te melden? Tip de redactie van WIJBUSINESSNIEUWS!

Mail je zakelijke nieuws naar redactie@WijBusinessNieuws.nl op vermelding van de gewenste provincie(s) voor publicatie. Indien je geen provincie opgeeft maakt onze redactie een selectie.

WijBusinessNieuws

WijBusinessNieuws is hét toonaangevende B2B nieuwsplatform voor ondernemend Nederland. En anders dan andere media, doet WIJ dit per provincie en sinds kort ook op een landelijke site. Je persberichten zijn niet alleen zichtbaar binnen jouw regio, maar ook voor organisaties die op een breder niveau actief zijn, in meerdere provincies of landelijk.

Online

Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijBusinessNieuws via de diverse nieuwssites ondernemers om nog succesvoller te kunnen ondernemen. WijBusinessNieuws is van en voor ondernemers uit de regio. Zo leren ondernemers betere ondernemers te worden door nieuws van hun collega’s en de eigen content op WijBusinessNieuws.

Ondernemers, managers, directie en Ceo’s bezoeken ons platform als het hen uitkomt. 24 uur per dag vinden zij hier in beknopte vorm het laatste ondernemersnieuws, achtergronden, investeringen, jaarrekeningen, innovaties, prijzen, succesverhalen en blogs.

Maandelijks halen circa 30.000 ondernemers inspiratie uit de diverse nieuwssites.

Nieuwsbrief

Per maand verstuurt WIJ 120.000 nieuwsbrieven naar 30.000 zakelijke abonnees met hierin een overzicht van het meest interessante nieuws van de afgelopen periode.

Social Media

WIJ is per provincie zichtbaar op de social media kanalen: X, Facebook en LinkedIn. Dagelijks maakt WIJ een selectie van de highlights van de dag en post deze op alle kanalen. Totaal bereiken wij hier op dit moment 4.000 zakelijke contacten.

Meer zichtbaarheid?

Liever continu zichtbaar zijn op WijBusinessNieuws onder tienduizenden ondernemers en zakelijke beslissers? Dat kan inhoudelijk, via advertenties of beiden. Neem hiervoor contact op met ons supportteam via adverteren@WijBusinessNieuws.nl.