Glasvezel

Glasvezel voor bedrijventerreinen in Castricum en Egmond

Aanlegwerkzaamheden starten nog deze maand

Glasvezel voor bedrijventerreinen in Castricum en Egmond

Foto: Glaspoort

De bedrijventerreinen Castricummerwerf en Nieuwelaan in Castricum en de Hoef en de Pieter Schotmanstraat in Egmond worden door Glaspoort op glasvezel aangesloten. Daarmee verbetert de digitale infrastructuur van deze bedrijventerreinen. De aanlegwerkzaamheden starten nog deze maand.

475 aansluitingen

Glaspoort realiseert 475 aansluitingen in de vier gebieden. Snel, betrouwbaar en duurzaam internet is van groot belang voor hun dagelijkse bedrijfsvoering. Met de aanleg van glasvezel draagt Glaspoort bij aan de verdere ontwikkeling van deze bedrijventerreinen.

Aanlegwerkzaamheden

Nog deze maand starten de aanlegwerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Selecta Infratechniek. In totaal wordt 50 kilometer glasvezel aangelegd. Naar verwachting zijn in het eerst kwartaal van 2024 de werkzaamheden voor alle vier bedrijventerreinen gereed. Tijdens de werkzaamheden blijven de bedrijfspanden bereikbaar.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting

Lokale ondernemers kunnen toestemming geven voor een vrijblijvende aansluiting in hun bedrijfspand. De aanleg naar de bedrijfspanden en het plaatsen van de glasvezelaansluiting in de panden is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Met de glasvezelaansluiting biedt Glaspoort ondernemers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op digitale ontwikkelingen.

Het open netwerk van Glaspoort

Met een glasvezelaansluiting in het pand heeft de ondernemer de keuze uit bijna 30 serviceproviders op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder EDP Net, IP Visie, Vodafone Business en KPN.

Vorig bericht Deuren open tijdens: Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen
Volgend artikel Provincie verleent intrekkingsverzoeken voor natuurvergunningen die Schiphol kocht

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland