Glasvezel

Glasvezel voor bedrijventerreinen in Diemen

De bedrijventerreinen Verrijn Stuart, Stammersdijk-Sniep en Bergwijkpark-Zuid krijgen een glasvezelnetwerk

Glasvezel

Bron: Glaspoort

De bedrijventerreinen Verrijn Stuart, Stammersdijk-Sniep en Bergwijkpark-Zuid krijgen een glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt 4.3 kilometer gegraven en wordt 57 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat 429 ondernemers in dit gebied kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De verwachting is dat dit voorjaar wordt gestart met de aanleg. Dit is goed nieuws voor de ondernemers in dit gebied, omdat zij binnenkort ook kunnen profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Den Haag door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Odido, KPN en Plinq

Vorig bericht KNRM Zandvoort ontvangt cheque van € 3.036,-
Volgend artikel Miljoenen voor Noord-Holland voor uitvoering Regio Deal

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland