Event

Deuren open tijdens: Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Tussen 16 t/m 24 maart 2024 kunnen inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar weer ontmoeten

Open je deuren tijdens Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Foto: KBBBD Scholtens Groep

Tussen 16 t/m 24 maart 2024 kunnen inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar weer ontmoeten tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Bedrijven kunnen zich nu aanmelden via www.kbbbd.nl. Maar liefst 327 bedrijven in heel Noord-Holland Noord openden tijdens de vorige editie hun deuren. Gezamenlijk ontvingen zij ruim 10.000 bezoekers. Het enthousiasme en de diversiteit van deelnemers maakten het evenement tot een groot succes. Om die reden zijn de KBBBD dit jaar maar liefst 9 dagen. Elke ondernemer die trots is op zijn of haar bedrijf, kan net zoals vele andere regionale bedrijven de deuren openen één of meerdere dagen tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in maart 2024. Aanmelden kan op www.kbbbd.nl.

Open bedrijvenweek in regio Noord-Holland Noord

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen, georganiseerd door het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, is een open bedrijvenweek om inwoners van de regio Noord-Holland Noord kennis te laten maken met de prachtige bedrijven die hier gevestigd zijn. Werkzoekenden ontdekken welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Scholieren en studenten zien wat er hier in de regio allemaal gebeurt en welke carrièremogelijkheden er dicht bij huis zijn. Daarnaast is het de ideale gelegenheid om familie, vrienden, buren en potentiële klanten vol trots jouw bedrijf te laten zien.

Van familie tot nieuwe collega’s

Jongejans Luchttechniek in Den Helder was een van de bedrijven die hun deuren opende afgelopen editie. “De opkomst was heel divers”, vertelt Thom Goedhart, van Jongejans Luchttechniek. “Van familie en vrienden van medewerkers, tot werkzoekenden, studenten en bezoekers die spontaan even kwamen aanwaaien. Naast dat wij iedereen een kijkje in ons bedrijf en onze installaties wilden geven, hebben wij ook meegedaan om nieuwe medewerkers te werven voor onze openstaande vacatures voor monteurs, projectleiders en werkvoorbereiders. Meerdere bezoekers maakten van de gelegenheid gebruik om na de rondleiding een sollicitatiegesprek te voeren, wat een groot voordeel is van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.”

Aanmelden

Bedrijven die willen deelnemen aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2024 kunnen zich nu aanmelden via de vernieuwde website: www.kbbbd.nl. Bedrijven kunnen zelf een profiel aanmaken, een programma toevoegen en aangeven welke dag of dagen ze bezoekers willen verwelkomen. Of het nu voor een uurtje is of een vrije inloop gedurende de hele week, dat is aan het bedrijf. Vanaf 1 februari 2024 kunnen bezoekers zich via dezelfde website inschrijven voor een bezoek aan een of meerdere bedrijven.

Vorig bericht Ondernemend Dijk en Waard organiseert inspiratiesessie over AI
Volgend artikel Glasvezel voor bedrijventerreinen in Castricum en Egmond

Nu op WijNoordHolland