ICT

Glasvezelaanleg op bedrijventerreinen in Naarden-Bussum

Bedrijventerreinen Gooimeer Noord, Gooimeer Zuid en Nieuwe Vaart in Naarden-Bussum krijgen glasvezel

Glasvezelaanleg op bedrijventerreinen in Naarden-Bussum

Foto: Glaspoort

Naarden, Bussum,
Bedrijventerreinen Gooimeer Noord, Gooimeer Zuid en Nieuwe Vaart in Naarden-Bussum krijgen een glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. Er wordt 6 kilometer gegraven en bijna 77 kilometer aan glasvezel uitgerold om de 529 bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden gebruik kunnen maken van snel glasvezelinternet.

Snel internet mogelijk door glasvezel

De verwachting is dat in het derde kwartaal wordt gestart met de aanleg. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Naarden-Bussum door de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder X2Com, Odido en Heldenvannu.

Vorig bericht Wijzigingen Omgevingsverordening Noord-Holland
Volgend artikel Adrie Jonk wordt Autovakmeester

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland