Mobiliteit

Adrie Jonk wordt Autovakmeester

Vernieuwde naam en service voor alle automerken

Adrie Jonk wordt Autovakmeester

Foto: Adrie Jonk

Purmerend,
Een nieuwe jas die beter laat zien waar automobielbedrijf Arie Jonk voor staat. Adrie Jonk wordt Autovakmeester en geven aan daar bijzonder trots op te zijn. Ze blijven een vertrouwd autobedrijf in de regio Zaanstreek/Waterland en willen als Autovakmeester garant staan voor de beste service, vakkundigheid en professionaliteit.

Familiebedrijf met ambitie

In 1963 is Adrie Jonk gestart als autorijschool in Purmerend. Al snel breidde het bedrijf zich uit met autoverhuur en reparatie aan het wagenpark. Daarna volgden diverse autodealerschappen en een landelijk verhuurbedrijf. Na een lange 50 jaar besloot Adrie Jonk een stap terug te doen en zijn vier kinderen namen in 2014 het stokje over. Met een verleden in automerken als SEAT, Mazda, Honda, Alfa Romeo en Suzuki bezit Autovakmeester Adrie Jonk een schat aan ervaring in onderhoud en reparatie van diverse automerken. Nu treedt het bedrijf toe tot de Autovakmeester garageformule, waarmee het de volgende stap zet in onderhoud voor alle merken auto’s. Een stap die haar ambitie bevestigt.

Autovakmeester Adrie Jonk

Als onderdeel van de garageformule Autovakmeester wil het bedrijf zijn service naar een nog hoger niveau tillen. Met 24/7 pechhulp en een nieuwe klantenkaart wil het autobedrijf klanten ontzorgen. Daarbij werkt het bedrijf met A-merkonderdelen en krijgen de autotechnici opleidingen in de nieuwste technieken. Hierdoor kan 36 maanden garantie op onderdelen en arbeidsloon worden gegarandeerd.

Vorig bericht Glasvezelaanleg op bedrijventerreinen in Naarden-Bussum
Volgend artikel 17 Bedrijven failliet in Noord-Holland afgelopen week

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland