ICT

Glaspoort legt glasvezel aan op bedrijventerreinen Schagen

Glaspoort legt glasvezel aan in Schagen op bedrijventerreinen

Glaspoort
Bedrijventerreinen in Schagen krijgen binnenkort een glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. In totaal wordt bijna 12 kilometer gegraven en wordt 117 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting. Dit betekent dat ondernemers in deze gebieden kunnen profiteren van snel en betrouwbaar internet, wat essentieel is voor hun dagelijkse bedrijfsvoering.

De bedrijventerreinen De Witte Paal en Lagedijk worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. De graafwerkzaamheden starten begin december op De Witte Paal. De bedrijven blijven tijdens de graafwerkzaamheden bereikbaar. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van deze gemeente door middel van de aanleg van glasvezelnetwerken. Dit zal niet alleen de lokale economie stimuleren, maar ook bijdragen aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het pand brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien bedrijven meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Er zijn inmiddels bijna 30 serviceproviders actief op het netwerk van Glaspoort waaronder KPN, Plinq en Odido. Een volledig overzicht is te vinden op www.glaspoort.nl/providers.

Vorig bericht Banengroei 2024 regio Zaanstreek/Waterland in lagere versnelling
Volgend artikel BAM vergroot digitalisering spoorveiligheid en rangeercapaciteit van opstelterrein

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland