Glasvezel

Start aanleg glasvezel op bedrijventerrein De Hoek in Hoofddorp

In december start met de werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk

Glasvezel aanleg hoofddorp

Glaspoort begint volgende maand met de werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein De Hoek in Hoofddorp. Daarna volgen de bedrijventerreinen Beukenhorst en Graan voor Visch. Hierbij worden bijna 2000 ondernemers aangesloten op het netwerk van Glaspoort. De verwachting is dat de werkzaamheden in de zomer van 2024 zijn afgerond.

Bedrijven blijven bereikbaar

De ondernemers op bedrijventerrein De Hoek, Beukenhorst en Graan voor Visch krijgen een snelle internetverbinding via het glasvezelnetwerk van Glaspoort. Hierbij legt zij ruim 330 kilometer glasvezelkabels aan om de bijna 2000 ondernemers op glasvezel aan te sluiten. Tijdens de aanleg zal de overlast tot een minimum beperkt worden. De bedrijfspanden blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting

Lokale ondernemers kunnen nog toestemming geven voor een vrijblijvende aansluiting in hunbedrijfspand. De aanleg naar de bedrijfspanden en het plaatsen van de glasvezelaansluiting in de panden is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Met de glasvezelaansluiting biedt Glaspoort ondernemers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op digitale ontwikkelingen.

Vorig bericht Broekhornerbrug weer open
Volgend artikel Broekhornerbrug in gemeente Dijk en Waard weer open

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland