Finalist

ONPROAD finalist bij de SaaS Awards

Internationaal SaaS Awards programma kondigt finalisten aan

ONPROAD finalist SaaS awards 2023

ONPROAD heeft zich verzekerd van een plaats als finalist in het prestigieuze 2023 SaaS Awards programma, in de categorie Best Newcomer, Best SaaS Product for Web or App Development, Best SaaS Product for Project Management, Workflow Automation or PLM en Best SaaS Product for the Construction Industry.   

De SaaS Awards, die nu hun 8e jaargang vieren, blijven uitmuntende SaaS-innovaties uit alle hoeken van de wereld erkennen en bekronen. Er zijn inzendingen ontvangen van honderden bedrijven uit de Verenigde Staten, Canada, Europa, het Midden-Oosten en Australazië. Het programma omvat een reeks categorieën voor 2023, waaronder ‘SaaS-oplossing op maat’, ‘Beste SaaS-product voor Business Intelligence of Analytics’, ‘Meest flexibele of responsieve SaaS-oplossing van het jaar’ en vele andere, waarmee SaaS-oplossingen uit verschillende bedrijfstakken worden belicht.

‘Explosie van concurrentie’

James Williams, Head of Operations bij de SaaS Awards, zei: “Elk jaar zien we een explosie van concurrentie en briljante ideeën in elke inzending. De finalisten van dit jaar beloven een spannende wedstrijd in de laatste fase van het programma. Het selecteren van de ultieme SaaS-winnaar uit deze uitzonderlijke inzendingen zal zeker een uitdagende taak worden.

“De organisaties die vandaag zijn aangekondigd als finalisten, waaronder ONPROAD, zijn een duidelijk bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en het niveau van innovatie dat dit jaar is bereikt. Onze jury is verheugd om deze SaaS-vernieuwers van wereldklasse te erkennen.”

Absolute eer

Hüseyin Yildiz, CEO van ONPROAD is enthousiast: “Uitgeroepen worden tot finalist in The SaaS Awards 2023 binnen de categorie Best Newcomer, Best SaaS Product for Web or App Development, Best SaaS Product for Project Management, Workflow Automation or PLM, Best SaaS Product for the Construction Industry is een absolute eer voor ons. Deze erkenning benadrukt onze niet aflatende toewijding aan innovatie en motiveert ons om grenzen te blijven verleggen. We zijn The SaaS Awards dankbaar dat ze ons op dit concurrerende podium naast veel toonaangevende organisaties hebben gezet.”

De winnaars van The SaaS Awards worden op 13 september 2023 bekendgemaakt. Ga voor de volledige lijst met finalisten naar de volgende link.

Terugkeer

Omdat The SaaS Awards 2023 honderden inzendingen uit de hele wereld heeft ontvangen, belooft het programma in 2024 terug te keren en de traditie voort te zetten om internationale uitmuntendheid op het gebied van SaaS in verschillende sectoren te erkennen.

The Cloud Awards accepteren nu nominaties voor het programma van 2023-2024, waarin uitmuntendheid in cloud computing wordt erkend. De uiterste inzenddatum voor The Cloud Awards is 1 september 2023.

De Cloud Security Awards zullen in 2024 terugkeren op zoek naar de nieuwste innovaties in cloudbeveiliging.

Vorig bericht Verduurzaming en klantenbinding op Car Wash Show Europe
Volgend artikel Slimme mobiliteit bij verkeersoperatie Formule 1 Zandvoort

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland