Nominatie

Vier nominaties voor ONPROAD™ bij SaaS Awards 2023

Beste SaaS product voor: Web or App Development, Project Management, Workflow Automation or PLM, Newcomer, Construction Industry

nominaties SaaS Awards ONPROAD™

ONPROAD™, de projectmanagement tool voor bedrijven in de bouw, infra en constructie, is genomineerd voor vier prijzen bij de SaaS Awards. De wereldwijde organisatie organiseert jaarlijks de SaaS, Cloud en Security Awards. 

Vier nominaties in vier categorieën

ONPROAD™ is genomineerd als beste nieuwkomer in de branche (Best Newcomer), beste product op het gebied van web en app ontwikkeling (Best SaaS Product for Web or App Development), beste product voor project management, workflow automatisering of PLM (Best SaaS Product for Project Management, Workflow Automation or PLM) en beste product voor de constructiebranche (Best SaaS Product voor de Construction Industry).

Patrick Smit, medeoprichter ONPROAD™: “Een nominatie op zich is natuurlijk al geweldig, maar met vier laten we zien dat we een speler zijn om rekening mee te houden. Natuurlijk hopen we in de prijzen te vallen, maar deze erkenning zijn we al enorm blij. ONPROAD™ is continu in ontwikkeling om zo goed mogelijk ondernemers in de bouw, infra en constructie te ondersteunen bij hun werk. En dat is de SaaS Awards organisatie ook opgevallen.”

Integratie van Artificial Intelligence

Binnenkort zal ONPROAD™ AI-aangedreven functionaliteiten in de tool opnemen, waaronder projectfoto’s met coördinatiepunten voor nauwkeurige documentatie, uploads van specificaties en offertes en toegang tot de Europese aanbestedings- en offerte database. Projectplanning zal hierdoor slimmer en kosteneffectiever worden en automatiseert routinematige taken.

Huseyin Yildiz: “ONPROAD™ is onderdeel van de INOA Group waarbij wij ons met name specialiseren in online services met gebruik van o.a. Artificial Intelligence. ONPROAD™ is eerder dit jaar gelanceerd en onze organisatie is volop in ontwikkeling. Zelf ben ik projectmanager geweest binnen de bouw en infra, en met ons bedrijf hebben wij gemaakt wat ik en mijn collega’s misten in de branche. En het is geweldig dat drie Haagse studievrienden samen genomineerd zijn voor vier prijzen bij de SaaS Awards.”

Uitreiking Saas Awards 2023

De finalisten ontvangen uiterlijk 31 augustus bericht. Of ONPROAD™ winnaar is in een of meerdere categorieën wordt voor 30 september bekend gemaakt.

Vorig bericht Fietsenfabrikant VanMoof failliet
Volgend artikel Verduurzaming boerenbedrijf door gebruik waterstof  

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen