Fintech

Monvy: Financiële Innovatie met nieuwe visie

Debiteurnet lanceert nieuwe financiële platform voor MKB

Monvy: Financiële Innovatie met een nieuwe visie

Foto: Inoa, Hüseyin Yildiz

Op 7 november introduceert Debiteurnet, een volledige dochteronderneming van INOA, het nieuwe financiële platform Monvy. Dit platform is ontworpen om te voorzien in alle financiële behoeften van bedrijven, zonder dat zij elders ondersteuning hoeven te zoeken. Monvy valt op vanwege zijn brede scala aan diensten en de geavanceerde infrastructuur die gebruikmaakt van Kunstmatige Intelligentie (AI). Deze ontwikkeling weerspiegelt de internationale ambities van de organisatie.

INOA heeft voor Monvy externe investeringen aangetrokken gericht op doorontwikkelen van het platform en het vergroten van de bekendheid. De uitrol van Monvy start in Nederland en België, waarna Frankrijk, Luxemburg, Turkije en Duitsland volgen. Het Midden-Oosten is voorzien om in een latere fase toegevoegd te worden als aandachtsgebied.

Optimale cashflow als belangrijkste peiler

Monvy richt zich voornamelijk op het verbeteren van de financiële gezondheid van kleine en middelgrote bedrijven (MKB). Met de introductie van Monvy, wordt niet alleen een nieuwe bedrijfsidentiteit gepresenteerd, maar ook een geavanceerd financieel platform dat is gebaseerd op een Software as a Service (SaaS)-systeem dat wordt aangestuurd door kunstmatige intelligentie (AI). Ondernemers hebben hierdoor toegang tot functies, zoals AI-ondersteunde debiteurenopvolging, kredietanalyses verrijkt met marktinformatie en een geavanceerde AI-gebaseerde ‘Super’ Voice-debiteurenbeheerder.

CEO Hüseyin Yildiz van Monvy over deze ontwikkeling: “Met Monvy zetten we grote stappen vooruit in ons financiële platform. Zowel hardwerkende ondernemers als MKB-bedrijven zullen aanzienlijke voordelen halen uit ons onderscheidende en uitgebreide dienstenaanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat Monvy onze concurrentiepositie zal verbeteren en bijdraagt aan onze groei. Elk bedrijf dat streeft naar financiële stabiliteit, kan Monvy inzetten om dit te waarborgen.”

Synergie tussen bedrijven binnen INOA

Binnen INOA zijn meerdere bedrijven opgericht door Yildiz. Als ondernemer heeft hij zijn persoonlijke ervaring als financieel expert en zijn achtergrond in de bouw, constructie en infrastructuur benut om ondernemingen zoals ONPROAD, Debiteurnet, Citex en InfrAI op te richten. Yildiz, oorspronkelijk afkomstig uit Den Haag, koestert ambitieuze plannen voor Monvy en streeft naar internationale expansie met de steun van investeerders binnen een jaar na de lancering.

Yildiz legt uit: “Ik ben buitengewoon trots op wat we hebben bereikt binnen INOA. Onlangs hebben ISO9001 en ISO27001 certificeringen verkregen en klanten, partners en investeerders weten ons te vinden. Bovendien blijven we voortdurend bezig met het optimaliseren van de synergie tussen onze diverse bedrijven en diensten, zoals de integratie van Monvy in ONPROAD en Citex, ons platform voor projectadministratie en stadsmanagement.”

Vorig bericht Spectral ontvangt investering van SIF
Volgend artikel GP Groot groep zet vol in op de energietransitie

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland