Event

NHN Business Awards: Diversiteit & Inclusie

Dit jaar heeft jury gekozen voor Thema Diversiteit & Inclusie

NHN Business Awards

Alkmaar,
De NHN Business Awards was al een tijd op zoek naar een manier om de kandidaten meer ruimte te geven, en ondernemers in de regio gaven aan de bedrijven graag wat beter te leren kennen. Daarom is vorig jaar het Thema Event in het leven geroepen. Dit Thema Event draait om de kandidaten van de Thema Award. Naast de Awards voor MKB Klein, MKB Midden en Grootbedrijf geeft de NHN Business Awards jaarlijks een Award voor de meest inspirerende ondernemers binnen een bepaald thema of branche. Dit jaar heeft de jury gekozen voor het Thema Diversiteit & Inclusie. Niet alleen vinden zij dat dit thema belangrijk is op de werkvloer, het biedt ook mogelijkheden voor meer medewerkers binnen bedrijven, in deze tijd van arbeidskrapte.

Halve finalisten staan centraal

Het event vindt plaats op maandagavond 25 september van 18.30 – 23.00 uur in het Horizon College te Alkmaar. Er worden ongeveer 35o ondernemers verwacht. De 10 halve finalisten plus de 5 sponsoren, ook bedrijven, die het Thema Diversiteit & Inclusie hoog in het vaandel hebben staan, geven allen een presentatie in een klaslokaal. De ondernemers worden in 4 sessies verdeeld over deze 15 lokalen. Zo bezoek je als bezoekende ondernemers dus 4 presentaties. De presentaties geven een beeld van hoe deze bedrijven omgaan met Diversiteit & Inclusie en geven de bezoekende ondernemers handvatten om dit ook in hun bedrijf toe te passen.

Bekendmaking finalisten NHN Business Awards 2023

Tijdens deze avond worden ook de finalisten bekend gemaakt van de NHN Business Awards. Alle halve finalisten van de 4 categorieën zullen tijdens deze avond aanwezig zijn en vol spanning wachten of zij doorgedrongen zijn tot de finale.

Beursvloer

Tijdens het evenement is er ook een beursvloer, waar bedrijven uit het Thema informatie delen met de bezoekers. Bedrijven die aanwezig willen zijn met hun bedrijf op de beursvloer kunnen contact opnemen via info@nederlandse-zaken.nl.

Vorig bericht Werkzaamheden bij Brug Ouderkerk aan de Amstel
Volgend artikel Apollo Reizen betreedt Nederlandse markt

Nu op WijNoordHolland