Awards

Winnaars van NHN Business Awards 2023

Op 2 november is het 10-jarig bestaan van de NHN Business Awards gevierd

De winnaars van de NHN Business Awards 2023

Foto: NHN Business Awards 2023

150 gasten; finalisten, juryleden en relaties, genoten van een overheerlijk 3-gangendiner van Keuken met Karakter. Het Trio Smooth Output en zangeres Anita Sanders begeleiden dit overheerlijke diner met prachtige muziek. 

Na het diner was het dan toch echt tijd voor de finale. Deze werd spetterend geopend met een optreden van het Vrij Zijn Theater, waarbij de dansers tussen de tafels door wervelden in kleurrijke kostuums. Deze avond werd ook het jubileum magazine uitgereikt, boordevol interview en informatie over 10 jaar NHN Business Awards. Het eerste exemplaar werd overhandigd door organisator Paddy Stegerhoek aan Esther Zijl, directeur van het Ontwikkelingsbedrijf NHN. Esther was in 2014, toen nog als directeur van Forte Kinderopvang, de eerste winnaar in de categorie Grootbedrijf van de NHN Business Awards.

De strijd tussen de finalisten om de eerste plaats barstte vervolgens los in de pitchronde. Tijdens deze pitchronde houden de finalisten een pitch van 2 minuten, waar ze hun laatste rapportcijfer van de jury mee verdienen.
Onze 11 juryleden zijn in de afgelopen weken op bezoek geweest bij de 12 finalisten. Tijdens deze bezoeken deelden de juryleden rapportcijfers uit voor: Groei & Ontwikkeling, Medewerkersbeleid, Ondernemerschap, Regionale Betrokkenheid, Innovatie en Ontvangst & Presentatie. Daar kwam vanavond het laatste cijfer bij voor de Finale Pitch.

De eindstand in de categorieën is als volgt:

MKB Klein:

1 Klepper en Klepper

2 Boudewijn Hosmus

3 BenBits

MKB Midden:

1 Avontuur Blachere

2 Texel Academy

3 Ursem Modulaire Bouwsystemen

Grootbedrijf:

1 Egmond Plastic

2 Action

3 Heddes Bouw en Ontwikkeling

Thema Award Diversiteit & Inclusie:

1 ICT vanaf Morgen

2 Bakkerij Fermento

3 Clean2Anywhere

 

De Publieks Award, de enige Award, die niet door de jury, maar door het publiek bepaald werd d.m.v. stemmen via de website is gewonnen door: Clean2Anywhere

De beste pitch van de avond werd beloond met de Pitch Award. Deze werd gewonnen door: Klepper en Klepper.

Wij zijn blij dat de jubileum editie zo geweldig is verlopen en kijken uit naar de 11e editie van de NHN Business Awards op 7 november 2024. Vanaf 1 april is het weer mogelijk om jouw (favoriete) bedrijf te nomineren via onze website:

www.nhn-businessawards.nl

Vorig bericht Bedrijventerrein Haarlemmermeer en Zwanenburg krijgen glasvezel
Volgend artikel Gratis ondernemerscoaches voor boeren en tuinders in Noord-Holland

Nu op WijNoordHolland