Financieel

Jägermeister biedt Stichting Nachtburgemeester Amsterdam financieel support

Wil teruggeven aan mensen die nachtleven mogelijk maken

Jägermeister Stichting Amsterdam financieel

Amsterdam,
Save The Night Fonds, een wereldwijd initiatief van Jägermeister om uitgaansgemeenschappen te ondersteunen, biedt Stichting Nachtburgemeester Amsterdam financieel support. Dit bestaat uit het mogelijk maken van een financiële ondersteuning van de Nachtburgemeester en het financieren van verschillende projecten die belangrijk worden geacht door Jägermeister. 

In 2020 werd het nachtleven volledig stilgelegd. Sindsdien maakt Jägermeister er een wereldwijde missie van om het nachtleven te ondersteunen. ”Omdat we diep geworteld zijn in het nachtleven, is het onze missie om Best Nights mogelijk te maken, nu en in de toekomst. Dit omvat ook uitdagingen buiten corona”, zegt Wolfgang Moeller, Global CMO van Mast-Jägermeister SE. “We willen teruggeven aan de mensen die het nachtleven mogelijk maken. Dat is onze inzet op lange termijn aan de uitgaansgemeenschappen en fans wereldwijd”.

#SAVETHENIGHT

Met Save The Night heeft Jägermeister meer dan 1.500 artiesten, muzikanten, creatieven en barmannen uit meer dan 60 landen kunnen steunen door onder andere de ontwikkeling van creatieve projecten te financieren. Via het platform www.jagermeister.com/en/best-nights brengt Jägermeister wereldwijd artiesten en fans van het nachtleven samen om bij te dragen aan een beter nachtleven.

Ook na de pandemie blijft Jägermeister zich inzetten voor een beter, mooier en veiliger nachtleven. Door Stichting Nachtburgemeester Amsterdam financieel te ondersteunen draagt Jägermeister bij aan het behoud van de ontwikkeling van het nachtleven in Amsterdam.

Stichting Nachtburgemeester Amsterdam

Stichting Nachtburgemeester Amsterdam (N8BM) is een actieve gesprekspartner voor alle belanghebbenden van de nacht, onder wie de gemeente, artiesten, ondernemers en bewoners en treedt op als ambassadeur voor de nachtcultuur en haar belangen. De stichting zet zich in voor een bruisend nachtcultuur voor iedereen. Veiligheid, solidariteit en inclusie in het nachtleven zijn belangrijke thema’s voor de nachtburgemeester. Zo zetten hij en de stichting zich in voor veilige kleedruimte in de Reguliersdwarsstraat en toegankelijke nachtcultuur in alle stadsdelen.

”Het veilig, experimenteel en toegankelijk houden van de Amsterdamse nacht vraagt de inspanning van ons allemaal. Hiervoor moeten we durven grenzen te verleggen en bouwen op de kracht van gemeenschapszin en solidariteit. Uiteindelijk gaat het er om wat voor stad wij willen zijn”, aldus Nachtburgemeester Freek Wallagh.

Vorig bericht Diversiteit & Inclusie Week 2023
Volgend artikel Horecamedewerkers gaan glimlachend naar hun werk

Nu op WijNoordHolland