Event

Horeca Expo brengt Nederlandse horeca samen in Hardenberg

Behoefte aan vakbeurs bij speciaalzaken, sterrenrestaurants, leveranciers en personeelsdiensten

Evenementenhal Hardenberg

Hardenberg,
In januari 2024 komt in Evenementenhal Hardenberg de gehele horecasector samen op een compleet nieuwe vakbeurs: Horeca Expo Hardenberg. Horecaprofessionals kunnen drie dagen lang al hun zintuigen laten prikkelen door de nieuwste producten, services, technieken, smaken en trends. Horeca Expo Hardenberg brengt de horecaondernemers en hun teams in een ‘wereld van gastvrijheid’ samen met de leveranciers van deze sector.

Behoefte aan horecabeurs

Easyfairs ging in gesprek met een groot aantal horecaleveranciers en -ondernemers. Van kleine speciaalzaken tot sterrenrestaurants en van leveranciers van food & drinks tot aan personeelsdiensten. Er bleek een duidelijke behoefte aan een horecabeurs in Hardenberg te zijn.

Ondernemer klaar voor de toekomst

Horecaondernemers zijn op zoek naar oplossingen om slimmer en efficiënter te werken, kosten te besparen, toch de beste service te bieden en hun gasten te blijven verrassen. Denk aan de nieuwste foodtrends, inspiratie voor de presentatie van het bord, communicatie en technologie en de inrichting van je zaak. Horeca Expo Hardenberg speelt in op de behoeftes en wensen van de ondernemers en brengt al dit soort thema’s samen met een divers aanbod van exposanten, inspirerende demonstraties van chef-koks, wedstrijden en een interessant en kwalitatief programma dat de komende tijd verder wordt vormgegeven.

Horeca Expo Hardenberg

De internationale beursorganisator Easyfairs is ook de organisator van Horeca Expo Gent, al 30 jaar de grootste beurs voor de Belgische horecasector met meer dan 600 exposanten. Met deze kennis en ervaring binnen de organisatie zal Horeca Expo Hardenberg op 29, 30 en 31 januari 2024 direct een editie zijn die optimaal aansluit bij de wensen van zowel bezoekers als exposant. Inmiddels hebben al tientallen mooie namen uit de branche toegezegd.

Vorig bericht DELA neemt resterend aandelenbelang Associatie & IJmond over
Volgend artikel Blog: Voorspellingen van Nutanix voor 2023

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland