Award

Lely wint landelijke RMV Innovatie Award

Een criterium was het toekomstperspectief voor de agrarische sector

Lely wint landelijke RMV Innovatie Award

Foto: Seijbel

Hardenberg/Gorinchem,
De landelijke RMV Innovatie Award is gewonnen door Lely voor hun innovatie de Lely Sphere. Namens beursorganisator Easyfairs bezocht Lucas van´t Hof op dinsdag 17 januari Lely op het hoofdkantoor in Maassluis om de prijs aan hen uit te reiken. Clemens Duijnisveld, Product Manager bij Lely, nam de award in ontvangst. In totaal 15 innovaties dongen mee naar deze landelijke RMV Innovatie Award.

Prijzen

“We zijn enorm vereerd dat we naast deze jury vakprijs ook de publieksprijs van RMV Hardenberg en RMV Gorinchem hebben gewonnen. Dit is een supermooi compliment voor ons product en de efforts die het team van Lely de afgelopen tijd heeft geleverd. We gaan hier dan ook zeker mee door in 2023 en de toekomst. Ook hopen we dat de politiek dit jaar een kans ziet in de techniek en innovatie voor de toekomst, met behoud van deze mooie sector. Bedankt nogmaals”, aldus Clemens Duijnisveld namens Lely.

De Lely Sphere is door de vakjury bestaande uit Pieter Stokkemans – Redacteur veehouderij bij Nieuwe Oogst, Gertjan Zevenbergen – Hoofdredacteur LandbouwMechanisatie, Tuin en Park Techniek en Veehouderij Techniek bij Agrimedia, Melkveehouder Gert-Jan Brouwer uit Stroe (gastheer landelijke demonstratie Stroe) en Lucas van’t Hof – Head of Cluster Agri, Groen en Horti bij Easyfairs geselecteerd als winnaar voor de landelijke RMV Innovatie Award vanwege een aantal redenen. Lucas van’t Hof licht toe: “Het is echt een nieuw product op de markt, er is geen ander type of vergelijkbaar product. Als je kijkt naar hoe dit product inspeelt op de actualiteiten, ja hoe actueel kun je zijn? Dit speelt natuurlijk volledig in op de actuele discussie over stikstofreductie.”

Eén van de andere belangrijke criteria, is toekomstperspectief voor de agrarische sector. Het toekomstperspectief van de melkveehouder hangt grotendeels af van het reduceren van uitstoot. “Als je op stalniveau tot wel 70% kunt reduceren, is dat een enorme bijdrage aan de continuïteit van het melkveebedrijf. Daarbij is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de Lely Sphere, het wordt gekoppeld aan je bedrijf en de data wordt inzichtelijk voor je gemaakt op een zeer gebruiksvriendelijke manier”, besluit Van’t Hof namens de vakjury.

Vorig bericht SentinelOne breidt salesteam uit
Volgend artikel SentinelLabs onderzoekt werkwijze Russische hackersgroep

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland