ICT

SentinelOne breidt salesteam uit

'Voor bedrijven is de vraag niet of, maar wanneer ze geraakt worden door een security-breach'

SentinelOne breidt zijn salesteam uit

Amsterdam,
SentinelOne heeft zijn salesteam uitgebreid met twee Enterprise Sales Representatives: Didier Jansen (42) en Nick Derks (32).

20 jaar actief in IT-branche

Didier Jansen is in zijn rol als Enterprise Sales Representative commercieel eindverantwoordelijk voor bedrijven in verschillende branches, zoals educatie, energie, overheid, financiële diensten, construction en food & beverage. Didier is al ruim 20 jaar actief in de IT-branche, waarvan tien jaar binnen het cybersecurity-domein. Zo deed hij eerder ervaring op bij MobileIron, Lookout, Proofpoint en Krista.

Focus op manufacturing, automotive, retail, care en high-tech

Nick Derks is bij SentinelOne eindverantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van klantrelaties, alsook voor het onderhouden van de relaties met channel partners. Nick focust zich op de branches manufacturing, automotive, retail, care en high-tech. Nick is 7 jaar actief in de cybersecurity-branche. Zo werkte hij eerder bij SecureLink (wat later werd overgenomen door Orange Cyberdefense) en bij Proofpoint.

‘Voor bedrijven is de vraag niet of, maar wanneer ze geraakt worden door een security-breach’

Didier Jansen: “Ik heb een passie voor cybersecurity, AI en automation, en volg SentinelOne dan ook al geruime tijd. Deze thema´s komen namelijk allemaal samen in het platform van SentinelOne. Voor bedrijven is de vraag niet of, maar wanneer ze geraakt worden door een security-breach en vaak komen ze hier veel te laat achter waardoor het kwaad als is geschied. SentinelOne biedt gebruikers een autonome vorm van beveiliging voor ieder end-point, cloud en identity, waarbij in real-time actie wordt ondernomen, zonder menselijke tussenkomst.”

Nick Derks: “Ik was op zoek naar een organisatie die enerzijds een zeer volwassen oplossing biedt, maar die anderzijds ook nog veel marktpotentieel kent. SentinelOne past goed in dat plaatje. Het bedrijf speelt in op de uitdagingen waarmee organisaties op dit moment te maken hebben. Denk aan het gebrek aan resources, kennis, maar ook de beheersbaarheid van de infrastructuur. SentinelOne biedt een volwassen oplossing die makkelijk te beheren is, vergaande inzichten geeft, veel integratiemogelijkheden biedt met de huidige infrastructuur én de beste bescherming levert.”

Vorig bericht Werkgevers in Amsterdam moeten nog NOW aanvragen
Volgend artikel SentinelLabs onderzoekt werkwijze Russische hackersgroep

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland