Ondernemerschap

Zaanse Ondernemersdag 2022

Doel is brug vormen tussen bedrijven en instellingen in de Zaanstreek

Zaanse Ondernemersdag 2022

Zaandam,
In de loop der jaren heeft de Zaanse Ondernemersdag zich ontwikkeld van een puur informatieve bijeenkomst tot een dynamisch en interactief netwerkevenement. De belangrijkste doelstelling daarbij is het ondernemerschap in een zo breed mogelijk perspectief te plaatsen. Dat betekent onder meer dat de Ondernemersdag een brug wil vormen tussen bedrijven en instellingen in de Zaanstreek en landelijke ontwikkelingen, meningen en visies.

Met boeiende thema’s, interessante panelleden, scherpe gespreksleiders, aansprekende gasten en de jaarlijkse uitreiking van de Zaanse Ondernemingsprijs is de Zaanse Ondernemersdag elk jaar opnieuw een belevenis waar nog lang over wordt gesproken.

33e keer

Op 4 oktober a.s. wordt voor de 33e keer de Zaanse Ondernemersdag georganiseerd. Ook dit jaar is de locatie Het Zaantheater.
Met een inspirerend en verrassend thema, mooie genomineerde bedrijven en volop netwerkmogelijkheden voor, tijdens en na het programma, is dit een evenement dat geen enkele ondernemer wilt missen.

Terugblik 2021

Op 2 november kregen burgemeester, Rob, Joep en zes genomineerde bedrijven het podium tijdens de 32e Zaanse Ondernemersdag. Voor de ogen van zo’n 400 bezoekers won Oh My Guts de Zaanse Startup Award, werd de PDA Group winnaar van de Trias/VMBO Jeugdjuryprijs. Stan Partners werd de onovertroffen winnaar van de Ondernemingsprijs 2021.

Vorig bericht Provincie Noord-Holland zoekt duurzame ondernemers
Volgend artikel Werkkansen ontdekken in Noord-Holland

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland