Duurzaamheid

Provincie Noord-Holland zoekt duurzame ondernemers

GO!-NH Scale helpt de provincie grote mkb-bedrijven laten groeien

Provincie zoekt duurzame ondernemers

Na een succesvolle eerste editie is de provincie Noord-Holland opnieuw op zoek naar grote mkb-bedrijven die met hun innovatie, product of dienst bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld én serieus willen groeien.

Deze ondernemers kunnen zich inschrijven voor het versnellingsprogramma van de provincie Noord-Holland, GO!-NH Scale. Met dit programma helpt de provincie dit najaar opnieuw grote mkb-bedrijven die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en met hun duurzame innovatie, product of dienst klaar zijn om te groeien en nieuwe markten te verkennen. Ondernemers die interesse hebben, kunnen zich tot en met 31 augustus inschrijven via de website van GO!-NH.

Tijdens het GO!-NH Scale traject worden de bedrijven onder begeleiding van experts voorbereid om daadwerkelijk flinke groeisprongen te gaan maken. Dit traject duurt 6 maanden en bevat individuele coaching en meerdere workshopdagen. GO!-NH Scale start in september 2022. Voor deelname wordt een vergoeding van € 3.000,- gevraagd. De provincie Noord-Holland geeft 10 plekken weg onder de inschrijvingen.

Meedoen

Er zijn al meerdere succesvolle edities van GO!-NH afgerond en maar liefst 100 bedrijven hebben met hulp van GO!-NH inmiddels hun duurzame innovaties versneld kunnen ontwikkelen. Om mee te doen aan GO!-NH Scale moet een bedrijf aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • MKB’er of scale-up in de opschaalfase
  • Actief in Noord-Holland
  • Actief in een van de volgende sectoren: Energietransitie, Duurzame Mobiliteit, Duurzame Landbouw en Voedsel, Circulaire Economie
  • Omzet (bedrijf/innovatie): 1 tot 10 miljoen euro
Vorig bericht Werkgelegenheidsonderzoek Noord-Holland
Volgend artikel Zaanse Ondernemersdag 2022

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland