Management

Twee nieuwe partners benoemd bij Greenberg Traurig Amsterdam

Rutger Sterk en Ellen de Jong - van den Bogaard versterken advocatenkantoor

Twee nieuwe partners benoemd bij Greenberg Traurig Amsterdam

Foto: Greenberg Traurig, Ellen de Jong – van den Bogaard en Rutger Sterk

Amsterdam,
De Amsterdamse vestiging van het internationale advocatenkantoor Greenberg Traurig, LLP kondigt met trots de benoeming van twee nieuwe partners aan. Het betreft de advocaten Rutger Sterk en Ellen de Jong – van den Bogaard.  

‘Pragmatische en gedreven advocaten’

“De benoeming van deze nieuwe partners is niet alleen een kroon op hun werk, maar ook een belangrijk moment voor ons kantoor. Ellen en Rutger zijn pragmatische en gedreven advocaten, die zich identificeren met het commerciële belang van de cliënt en betrokken leiding geven aan hun teams. Daarmee helpen zij om onze unieke cultuur te behouden, terwijl we hard blijven groeien. Samen met onze andere jonge partners, zijn zij de leiders van morgen”, zegt Herald Jongen, Co-Managing Shareholder.”

‘Mooie waardering’

Ellen de Jong van den Bogaard voegt hieraan toe: “Ik heb er geen seconde spijt van gehad dat ik ruim 3 jaar geleden vanuit de Rijksoverheid de overstap maakte naar GT. Mijn kennis en ervaring op het gebied van het civiele recht, IT en het aanbestedingsrecht is een goede aanvulling gebleken. Deze stap naar Local Partner is een mooie waardering voor mijn inzet en ik kijk er naar uit om private en publieke partijen creatief, pragmatisch en oplossingsgericht te blijven adviseren en bij te staan in procedures.”

‘Blij en vereerd’

Rutger Sterk: “Ik ben erg blij en vereerd om deze belangrijke stap te zetten bij het kantoor waar mijn carrière bijna negen jaar geleden begon. GT heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt waarbij ook de M&A praktijk zich stevig heeft geprofileerd. Ik zal graag mijn bijdrage blijven geven aan het verder uitbouwen van die praktijk.”

Vorig bericht Aanpassing verbodsbepaling vrachtverkeer Heiloo
Volgend artikel Deloitte neemt marketingbureau CloseContact over

Nu op WijNoordHolland