Samenwerking

TSA Group Delft en Peercode sluiten aan bij MyBit Group

Samenwerking is stap in strategische uitbreiding van MyBit Group

TSA Group Delft en Peercode sluiten aan bij MyBit Group

Foto: TSA Group Delft

Hilversum,
Software ontwikkelbedrijven TSA Group uit Delft en Peercode uit Geldermalsen worden onderdeel van de MyBit Group. De aansluiting van TSA Group Delft en Peercode volgt op de overname van Ibuildings door de MyBit Group in oktober dit jaar. Deze bekendmaking is een volgende stap in de strategische uitbreiding van de MyBit Group tot één van de leidende Nederlandse spelers in het ontwikkelen van hoogwaardige maatwerksoftware.

TSA Group Delft

TSA Group Delft is een gevestigde naam als het gaat om maatwerksoftware. TSA Group Delft is ook de leidende Nederlandse partij als het gaat om Delphi-software. Al ruim 30 jaar is TSA Group Delft bekend vanwege haar specialisme in het ontwikkelen en onderhouden van tal van bedrijfskritische applicaties. Daarnaast vertrouwen meer dan 100 gemeenten op de innovatieve software oplossingen van TSA rondom het organiseren van verkiezingen.

Management blijft onveranderd

Gabor Bos en Leon Kerkstra blijven leiding geven aan verdere uitbouw van TSA Group Delft en integratie van TSA binnen de MyBit Group. De directie van TSA is enthousiast over aansluiting bij de MyBit Group: “Een prachtige nieuwe fase breekt aan voor TSA. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Wij blijven vanuit Delft software-oplossingen ontwikkelen en kunnen onze opdrachtgevers vanuit de MyBit Group een uitgebreider aanbod van diensten en specialisaties bieden.”

Peercode

Met de aansluiting van Peercode geeft de MyBit Group verder vorm aan haar focus op diverse sectoren. Met Peercode haalt de MyBit Group een bijzondere specialist in de wereld van zorg en ICT binnen. Peercode is ontwikkelaar van software binnen dit steeds belangrijker wordende domein. Peercode is ISO 27001, NEN7510 en ISO 13485 gecertificeerd. Peercode’s Regulatory Consultancy team biedt klanten kwaliteits- en regelgevingsadvies, auditing, training en helpt bij het op de markt brengen van medische hulpmiddelen.

‘Enthousiast’

Govert de Vries en Joachim Jansen van Peercode: “Het managementteam van Peercode ziet enorm uit naar de samenwerking binnen de MyBit Group. We zijn enthousiast om met onze specialistische kennis rondom gezondheidszorg en ICT de positie van de MyBit Group in Nederland te versterken.’’

‘Blij met de uitbreiding’

Marcel Flipse, CEO van de MyBit Group: “We zijn blij met de uitbreiding van de MyBit Group met kantoren in Delft en Geldermalsen. Met TSA Group Delft halen we een bijzonder specialisme, namelijk Delphi software development, aan boord voor onze klanten. De aansluiting van Peercode verzekert de MyBit Group van belangrijke kennis in het domein Zorg en Lifestyle. Samen met TSA Group Delft en Peercode vormt de MyBit Group een bedrijf met een breed palet van technische specialismen vanuit een waardegedreven filosofie. Wij maken de software niet voor onszelf maar voor onze klanten. Het ontwikkelen en beheren van state-of-the-art bedrijfskritische applicaties, robuuste ontwikkelkwaliteit, passie voor technologie, waarden en standaarden van zowel TSA Group Delft als Peercode passen naadloos bij het DNA van de MyBit Group. Deze acquisities passen wederom uitstekend binnen de buy-and-buildstrategie die we samen met investeerder Vortex Capital Partners hebben uitgestippeld.”

MyBit Group

De MyBit Group is een groeiende groep gespecialiseerde maatwerksoftware-hubs. Door middel van een buy-and-buildstrategie wordt samen met de gespecialiseerde tech-investeerder Vortex gebouwd aan een sterke groep die de Nederlandse softwareontwikkelingssector verstevigt. Vorig jaar werd DSE Software uit Beverwijk als IT-partner aan de MyBit Group toegevoegd. Dit bedrijf kan klanten in verschillende Nederlandse sectoren bijstaan in het ontwikkelen van business-kritische software. Meer recent werden ook het Rotterdamse Dockbite (digitale strategie, consultancy, innovatie) en Gate51 uit Amersfoort (online applicaties) onderdeel van de groep. In februari dit jaar sloot de bekende appbouwer Egeniq zich bij de MyBit Group aan, gevolgd in juni 2023 door Poort80 uit Amsterdam en in oktober 2023 gevolgd door Ibuildings met vestigingen in Vlissingen en Brussel.

Vorig bericht Truckwash 1 Group opent nieuwe vestiging in Amsterdam
Volgend artikel Top 5 gelezen artikelen op WijNoordHolland van afgelopen week 48

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland