Opening

Truckwash 1 Group opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Opening op 1 december

Truckwash 1 Group opent nieuwe locatie in Amsterdam

AMSTERDAM, 
Truckwash 1 Group, een bedrijf in de vrachtwagenwasindustrie, kondigt de opening aan van een nieuwe vestiging op Galwin 4 in Amsterdam. Op 1 december staat een feestelijke opening gepland.

Met twee was hallen staat de nieuwe locatie van Truckwash 1 Group klaar om vrachtwagenchauffeurs en transportbedrijven in Amsterdam en omgeving van dienst te zijn. Deze uitbreiding benadrukt de voortdurende inzet van Truckwash 1 Group om hoogwaardige vrachtwagenwasdiensten te leveren die niet alleen efficiënt zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Feestelijke opening op 1 december

Om de opening van de nieuwe vestiging te vieren, staat er een dag vol festiviteiten gepland! De dag begint met een heerlijke kop koffie en wat lekkers. Er zijn diverse voorzieningen beschikbaar om volop te genieten van de eerste wasbeurt bij onze Truckwash in Amsterdam. Zo zal er ook een stand staan van Truckssupply, een aanbieder van hoogwaardige reinigingsmiddelen om ook tussen de wassingen door de vrachtwagen schoon te houden. Hier kunnen bezoekers, naast het kopen van producten, ook kans maken op leuke prijzen door aan het rad te draaien.

Gratis wasbeurt

Om de opening extra groot te vieren, is er een ludieke actie bedacht. Truckwash 1 Group nodigt alle vrachtwagenchauffeurs, transportplanners en eigenaren van harte uit voor een gratis wasbeurt. Dit kan door je aan te melden via de pagina van de Truckwash in Amsterdam. Zo laten ze iedereen graag kennis maken met onze diensten en onze nieuwe locatie onder het genot van een dag vol feestelijkheden.

Openingstijden en contact

De nieuwe Truckwash 1 Group-vestiging in Amsterdam zal van maandag t/m donderdag geopend zijn van 08:00 tot 18:00, op vrijdag van 08:00 tot 21:00 en op zaterdag van 08:00 tot 13:00. Hier kan men terecht voor uitgebreide wasdiensten voor vrachtwagens, laadruimte reiniging HACCP en speciale behandelingen om vrachtwagens in topconditie te houden.

Vorig bericht Werkzaamheden en afsluitingen Leimuiderbrug
Volgend artikel Top 5 gelezen artikelen op WijNoordHolland van afgelopen week 48

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen