Overname

Poort80 sluit zich aan bij MyBit Group

MyBit Group vergroot slagkracht in markt van maatwerk software ontwikkeling

Poort80 sluit zich aan bij de MyBit Group

Foto: Poort80

Hilversum,
Poort80 uit Amsterdam, specialist in het ontwerpen, bouwen en beheren van webapplicaties wordt onderdeel van de MyBit Group. Met deze acquisitie vergroot de MyBit Group haar slagkracht in de markt van maatwerk software ontwikkeling.

Krachten bundelen onder één naam

Marcel Flipse, CEO van de MyBit Group: “Met de ervaring van Poort80 versterkt de MyBit Group haar specialisme in .Net software ontwikkeling. Poort80 zal de krachten bundelen met een eerdere acquisitie van de MyBit Group, DSE Software uit Beverwijk en onder één naam verdergaan: Poort80. Beide bedrijven zijn specialist in .Net software ontwikkeling, met aansprekende bedrijven in hun klantenkring.”

MyBit Group

De MyBit Group is een ‘stack-agnostische’  specialist in Custom Software Development. De MyBit group is een snel groeiende groep met gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige maatwerksoftware hubs, die door middel van een buy-and-build strategie samen met de gespecialiseerde tech investeerder Vortex een sterke groep bouwt. De MyBit Group bedient klanten in een groot aantal verschillende sectoren met de ontwikkeling van bedrijfskritische softwareoplossingen.

‘Prachtig om samen te gaan met DSE Software’

Remco Wit en Edzo Bakker, Founders van Poort80: “De MyBit Group heeft een sterke positie op de Nederlandse markt van maatwerk software. Wij zochten voor een vervolgstap van ons bedrijf aansluiting bij een groep die hetzelfde DNA heeft. We vinden het prachtig om samen te gaan met DSE Software onder de naam Poort80 en de volgende stap te maken voor onze klanten en medewerkers.” Edzo en Remco blijven bij het nieuwe Poort80 betrokken als solution architect. Het managementteam van Poort80 zal onder leiding staan van Ronald Vissers.

Blij met regionale samenwerking

Ronald Vissers, Managing Director van DSE Software: “We zijn blij met de komst van Poort80 en het samengaan van Poort80 en DSE Software. We hebben hetzelfde specialisme, dezelfde manier van werken en bevinden ons in dezelfde regio”.

Vorig bericht Verduurzaming boerenbedrijf door gebruik waterstof  
Volgend artikel Circulair slopen in Nederland in de lift 

Nu op WijNoordHolland