Financieel

Payhawk lanceert internationale betalingen met Wise Platform

Klanten kunnen betalingen doen in meer dan 50 valuta’s naar meer dan 160 landen

Payhawk lanceert internationale betalingen met Wise Platform

Beeld: Payhawk

Payhawk heeft een nieuwe functie voor internationale betalingen gelanceerd. Hiermee kunnen klanten betalingen doen in meer dan 50 valuta’s in meer dan 160 landen rechtstreeks vanuit het platform. Daarmee verstevigt Payhawk zijn positie als one-stop shop voor uitgavenbeheer, met één platform voor het beheer van alle betaalkaart-, declaratie- en factuurbetalingen. Payhawk werkt samen met Wise Platform en integreert de snelle, voordelige internationale betaaldiensten van zijn partner-partij rechtstreeks in het eigen platform.

Samenwerking

Payhawk, introduceert internationale betalingen in samenwerking met Wise Platform. Met de naadloze integratie van het wereldwijde betalingsnetwerk van Wise in het Payhawk-systeem kunnen Payhawk-klanten met de nieuwe functie nu eenvoudig declaraties en internationale leveranciersbetalingen doen met meer dan vijftig valuta in meer dan 160 landen.

Payhawk breidt internationale betalingsmogelijkheden uit met Wise

Voorheen hadden bedrijven twee opties om internationale betalingen te beheren: via geldtransactie-diensten of banken. Traditionele bankoverschrijvingen bleken vaak omslachtig en traag. Tegen hoge, ondoorzichtige kosten. Overschrijvingen komen doorgaans binnen 1 à 5 werkdagen aan en kunnen tot € 30 per transactie kosten, waarbij de kosten vooraf niet worden uitgesplitst. Onlangs introduceerden fintechs als Wise een snellere en kosteneffectievere methode voor internationale transacties, waarmee gebruikers tot vijf keer goedkoper geld kunnen overmaken dan met sommige banken en financiële instellingen. Bovendien vindt de betaling sneller plaats: 55% van de overschrijvingen is direct binnen en 93% binnen 24 uur.

Geïntegreerde oplossing voor internationale betalingen

“Uit de ervaringen van onze klanten maakten we op dat er een groeiende vraag is naar snelle, kosteneffectieve en gecontroleerde wereldwijde betalingen. Dankzij onze nieuwe feature kunnen onze klanten nu eenvoudig alle internationale betalingen beheren en betalen vanuit één platform. Dat levert hen meer efficiëntie en controle op over hun wereldwijde uitgaven,” vertelt Hristo Borisov, CEO en medeoprichter van Payhawk. “We zijn trots op onze samenwerking met Payhawk, waarmee we bedrijven een vloeiend internationaal betalingsproces bieden. In de huidige wereldeconomie willen bedrijven snel en tegen lage kosten internationale betalingen kunnen doen. Met verschillende valuta’s naar meerdere locaties. Omdat het Wise Platform direct is geïntegreerd in Payhawk beschikken gebruikers van het Payhawk-platform over de ideale betalingsmogelijkheden voor hun internationale bedrijfsactiviteiten,” aldus Steve Naudé, Algemeen Directeur van Wise Platform.

Vorig bericht Top 5 gelezen artikelen op WijNoordHolland van afgelopen week
Volgend artikel Zero Emission Zone staat centraal tijdens informatiebijeenkomst

Nu op WijNoordHolland