Award

Finalisten EY Entrepreneur Of The Year 2023 bekend

Jury heeft uit veertien genomineerde ondernemers vier kandidaten geselecteerd

Finalisten EY Entrepreneur Of The Year 2023 bekend


De jury van de ondernemersprijs EY Entrepreneur Of The Year heeft gisteren uit veertien genomineerde ondernemers vier kandidaten geselecteerd voor de categorie ‘EY Entrepreneur Of The Year’. Vijf ondernemers gaan door naar de finale in de emerging categorie. In samenwerking met Van Lanschot Kempen en HGV Law is aan de 27e editie van deze prijs een uitgebreid screening- en selectieprocedure vooraf gegaan.

De winnaars in beide categorieën worden bekendgemaakt tijdens de finale op 4 oktober aanstaande in Hilversum. De winnaar in de categorie EY Entrepreneur Of The Year neemt bovendien deel aan de internationale verkiezing. Deze verkiezing vindt plaats in juni 2024 in Monaco.

Finalisten in de categorie EY Entrepreneur Of The Year

Eric van Schagen – Simac Techniek
Ali Niknam -Bunq
Sezer Duygulu – Home of People
Frank van de Ven – i-team Global

Actief programma

Ondernemer van het jaar word je niet zomaar. De ondernemers zijn actief betrokken bij het programma en nemen deel aan diverse workshops, zoals pitch-, en social mediatrainingen. Een nieuw element binnen het programma is de toevoeging van coachingsessies in de emerging categorie. Hierbij worden alle genomineerden gekoppeld aan ervaren ondernemerscoaches om kennis te vergaren en ervaringen te delen.

De jury bestaande uit ondernemers en oud-kandidaten stelde op de jurydag praktijkgerichte vragen om de beste ondernemers te selecteren die doorgaan naar de finale. Na deze gesprekken presenteerden de genomineerden in de emerging categorie hun pitch voor het publiek, gevolgd door een vraag- en antwoordsessie met de genomineerden in de hoofdcategorie. Op basis van de presentaties en interactie heeft de jury besloten welke genomineerden doorgaan naar de finale op 4 oktober. Tijdens de finale worden ook twee oeuvreprijzen uitgereikt, de ‘EY Family Business Legacy Award’ en de ‘EY Social Impact Award’.

Finalisten EY Entrepreneur Of The Year in de emerging categorie

Anne Vedder – Vedder & Vedder
Gijs Coppens – OpenUp
Joep Verbunt – Matt Sleeps
Linda Dijkshoorn – EV Biotech
Marcel Koers – HappySoaps

Vorig bericht Gemeente Haarlem kiest voor OnlyHuman
Volgend artikel Data en AI schudden vastgoedmarkt op

Nu op WijNoordHolland