HR

Gemeente Haarlem kiest voor OnlyHuman

Gemeente Haarlem heeft via aanbestedingsprocedure gekozen voor OnlyHuman

Gemeente Haarlem kiest voor OnlyHuman

Haarlem,
OnlyHuman, bemiddelaar van communicatieprofessionals in de publieke sector, heeft een raamovereenkomst afgesloten met de Gemeente Haarlem. De overeenkomst markeert  volgens het bedrijf het begin van een nieuwe fase waarin OnlyHuman als strategische partner zal optreden voor de inhuur van communicatietalent binnen de gemeente.

De Gemeente Haarlem heeft via een competitieve aanbestedingsprocedure gekozen voor OnlyHuman om haar communicatiebehoeften te vervullen. Eerder kozen Gemeente Den Haag en Gemeente Amsterdam ook voor OnlyHuman als partner op het gebied van inhuur van communicatieprofessionals.

Raamovereenkomst van drie jaar

De nieuwe raamovereenkomst met de Gemeente Haarlem gaat officieel van start op 1 september 2023. De overeenkomst heeft een minimale duur van drie jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Martin Staats, Algemeen Directeur van UMON, moederbedrijf van OnlyHuman, benadrukt het belang van deze strategische samenwerking: “We zijn verheugd dat we de kans krijgen om met de Gemeente Haarlem samen te werken. Onze jarenlange ervaring in het leveren van hooggekwalificeerde professionals voor de publieke sector maakt het onderscheid in deze aanbesteding. Deze samenwerking biedt onze specialisten de kans om hun expertise in te zetten op uitdagende, maatschappelijk relevante opdrachten. We zien uit naar een mooie samenwerking en het leveren van toegevoegde waarde aan de Gemeente Haarlem en haar inwoners.”

Vorig bericht Onderzoek naar watergebruik 30 bedrijven Noord-Holland
Volgend artikel Data en AI schudden vastgoedmarkt op

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland