Infra

Nollenweg (N508) in Heerhugowaard in avond en nacht afgesloten

Verkeer wordt iedere dag tussen 19.00 uur en 5.00 uur omgeleid

Nollenweg (N508) in Heerhugowaard in avond en nacht afgesloten

De provincie Noord-Holland vernieuwt het asfalt op de Nollenweg (N508) in Heerhugowaard. Dat gebeurt van maandagavond 29 april tot en met zaterdagochtend 4 mei. In deze periode is de Nollenweg (N508) en de op- en afrit naar de N242 in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt iedere dag tussen 19.00 uur ’s avonds en 5.00 uur ’s ochtends omgeleid.

Onderhoud asfalt

Het oude asfalt op de Nollenweg wordt uitgefreesd, de weg voorzien van nieuw asfalt en nieuwe belijning zodat de weg weer jaren mee kan. Het tijdig uitvoeren van onderhoud is belangrijk voor de verkeersveiligheid. Op zaterdag 4 mei om 5.00 uur ’s ochtends zijn de werkzaamheden afgerond, mits de weersomstandigheden het toelaten. Als de weersvoorspellingen ongunstig zijn heeft dit invloed op de kwaliteit van het asfalt en kunnen de werkzaamheden, op het laatste moment, uitgesteld worden.

Omleiding

De Nollenweg (N508) is in beide richtingen dicht. Het verkeer vanuit Heerhugowaard wordt omgeleid via Oosttangent, Haringvliet, Amstel, Saffier en Westtangent. Vanaf de Westerweg (N242) rijdt het verkeer via Westtangent, Reuzen panda singel, Middenweg, Amstel, Haringvliet en Oosttangent naar de Nollenweg (N508). Intratuin en Esdégé-Reigersdaal zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar via de afrit N243, Oosterweg, Huygendijk en Middenweg.

Werkzaamheden hefbrug Oterleek

Deze werkzaamheden vallen tegelijk met de afsluiting van de Huygendijk (N508) van 29 april tot en met 2 mei. De Huygendijk is dicht vanwege de werkzaamheden aan de hefbrug Oterleek . Als de provincie beide wegen tegelijkertijd afsluit is er geen korte omleidingsroute voor het verkeer. Om de hinder zoveel mogelijk te beperken zorgt de provincie daarom dat de kruising met de Huygendijk/Dorpsstraat vanaf 17.00 uur open is. Het verkeer dat omrijdt vanwege de werkzaamheden aan de Nollenweg kan dan ook in de avond en nacht via de Huygendijk rijden.

Vorig bericht RoVe Autoservice wordt Autovakmeester RoVe
Volgend artikel Payhawk kiest tennisprof Grigor Dimitrov als merkambassadeur

Nu op WijNoordHolland