Overname

RoVe Autoservice wordt Autovakmeester RoVe

RoVe Autoservice neemt volgende stap in onderhoud voor alle merken auto’s

RoVe Autoservice wordt Autovakmeester RoVe

Een heldere nieuwe naam en een moderne uitstraling. Dat is hoe Autovakmeester wil weergeven wie ze zijn en wat ze doen. RoVe Autoservice treedt vanaf april toe tot Autovakmeester.

Een professionele dorpsgarage met ambitie

Rob Veerbeek kent de klappen van de zweep. Op zijn 15e startte hij al bij een garage in de Beemster. In vele jaren daarna doorliep hij alle benodigde opleidingen en werkte hij als monteur en aftersales manager voor diverse grote automerken. Van Ford tot Mercedes en van BMW tot Volkswagen. Maar er bleef een droom onvervuld. En in 2013 werd deze, dankzij zijn vrouw, werkelijkheid. Binnen 2,5 jaar groeide zijn garage voor motoren en auto’s uit zijn voegen en verhuisde het bedrijf naar de Hamerstraat in Edam, waar verleden jaar het 10-jarig jubileum werd gevierd. “Service van een echte dorpsgarage. Dat is wat wij bieden”: zegt Rob. “Met Rowin, onze oude stagiair, die nu volwaardig monteur is, en mijn vrouw Marion vinden onze klanten de sfeer van een compleet familiebedrijf. Gestart met camper service en motorenonderhoud, en sinds 2013 verzorgen wij ook alles rondom auto onderhoud. En, vol ambitie. Wij willen graag meer klanten helpen met onze service”. En nu treedt RoVe Autoservice toe tot Autovakmeester. Hiermee neemt zij de volgende stap in onderhoud voor alle merken auto’s. Een stap die haar ambitie bevestigt.

Autovakmeester RoVe

Als onderdeel van de garageformule Autovakmeester tilt het bedrijf haar service naar een nog hoger niveau. Sinds april staan ze als Autovakmeester klaar om hun service te leveren. Dit aangesloten bij de BOVAG en met het nieuwe Autovakmeester jasje aan.

Vorig bericht Pop-up store van SHEIN x de Duinroos in Amsterdam
Volgend artikel Payhawk kiest tennisprof Grigor Dimitrov als merkambassadeur

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland