Nieuws

Matchmaking event tussen NHN en regio Hamburg

Matchmaking event Northern Connections


Alkmaar/Hamburg
Door de deelname van Ontwikkelingsbedrijf NHN in een Europees programma (Northern Connections) bieden wij de unieke mogelijkheid om in contact te komen met vertegenwoordigers van de stad Hamburg en regio Flensburg, die op zoek zijn naar nieuwe producten en technologieën op het gebied van energie infrastructuur (warmte, koude en elektriciteit), opslag, smart grids en duurzame mobiliteit.

Op 13 juni aanstaande vindt er een matchmaking event plaats in Hamburg Duitsland, waar de projectontwikkelaars een aantal innovatie uitdagingen zullen presenteren voor de ontwikkeling van twee projecten: “Billebogen†in Hamburg en “Flensburg Fjord Regionâ€. Daarvoor is men op zoek naar baanbrekende producten, technologieën en ondernemers die bereid zijn om mee te doen aan deze toekomstige stedelijke ontwikkelingen.

Het event wordt georganiseerd door EU-partners in het Northern Connections project waar het Ontwikkelingsbedrijf onderdeel van uit maakt. Northern Connections, een samenwerkingsverband van 21 partners rond de Noordzee, richt zich op het bij elkaar brengen van innovatieve bedrijven omtrent specifieke innovatie uitdagingen om gezamenlijk te werken aan nieuwe oplossingen.

Tijdens het matchmaking event is er de mogelijkheid om 1-op-1 in gesprek te komen met de projectontwikkelaars waarbij je jouw innovatieve product, dienst of technologie kunt pitchen. Deze formule is al meermaals succesvol geweest waarbij een groot aantal bedrijven nieuwe business hebben weten te genereren.

Meer informatie over de bijeenkomst, het programma en waar men specifiek naar op zoek is zijn terug te vinden in de uitnodiging.

Indien je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan dit event, laat het ons dan zo snel mogelijk weten of registreer je meteen.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Waronne Sint: wsint@nhn.nl.

Vorig bericht Losberger De Boer versterkt haar financiƫle structuur
Volgend artikel Albert Heijn zet kunstmatige intelligentie in tegen voedselverspilling

Nu op WijNoordHolland