Award

Jeroen de Wit verkozen tot ‘Meest Invloedrijke Corporate Recruiter’

'Meest Invloedrijke Recruiter' voor 14e keer op rij gehouden

Jeroen de Wit verkozen tot Meest Invloedrijke Corporate Recruiter in 2022

Foto: DSV, Jeroen de Wit

Voor de 14e keer op rij is dit jaar de verkiezing “Meest Invloedrijke Recruiter” gehouden. Tijdens deze jaarlijks terugkerende verkiezing strijden genomineerde recruiters om de felbegeerde eer de meest invloedrijke recruiter van het jaar te worden. Op vrijdag 27 januari zijn tijdens een feestelijke Award-uitreiking zowel de winnaars van de Publiekprijs als de winnaars van de Juryprijs bekendgemaakt.

Meest Invloedrijke Recruiter 2022 bekend

Dit is het zesde jaar dat er zowel een Publieksprijs als een Juryprijs zijn toegekend. Genomineerde kandidaten geven zelf aan of ze in aanmerking willen komen voor de Publieksprijs, voor de Juryprijs of voor beiden. De Publieksprijs gaat naar de genomineerde recruiter, die de meeste stemmen overall heeft verkregen. Daarnaast is er per categorie (Agency, Corporate, Interim, Talent, Sourcer, Recruitment Marketing en Recruitment Team) ook een winnaar. In de categorie Corporate was het lang spannend, maar behaalde Jeroen de Wit, Corporate Recruiter bij DSV Global Transport and Logistics, uiteindelijk de meeste stemmen.

Actieve recruiter

Jeroen is elke dag enorm actief om samen met zijn collega-recruiters nieuwe medewerk(st)ers te vinden voor DSV in Nederland. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg binnen zijn vakgebied om uiteindelijk die ene vraag zoveel mogelijk te kunnen stellen: “Wil jij mijn nieuwe collega bij DSV worden?”. Voor Jeroen is dat de spreekwoordelijke kers op de taart welke hem doorlopend voedt met energie. Jeroen: “Ik ben erg trots om verkozen te worden als Meest Invloedrijke Recruiter in de categorie Corporate. Ik voel mij zeer gewaardeerd en bedank bij deze alle mensen die op mij gestemd hebben. Super leuk!”

DSV trots

Walter de Wilde, HR Director van DSV in Nederland, is namens DSV enorm trots op Jeroen. In lijn met de ontwikkeling binnen de arbeidsmarkt zoals Emploit op haar website van de Meest Invloedrijke Recruiter van het jaar schrijft, was 2022 ook voor DSV een bijzonder jaar. DSV is dan ook zeer verheugd dat het Jeroen de Wit dit jaar gelukt is om verkozen te worden tot Meest Invloedrijke Corporate Recruiter. “Als Corporate Recruiter weet hij steeds op creatieve wijze DSV onder de aandacht te brengen, waar DSV de vruchten van plukt. Deze erkenning is dus zeer verdiend! Ook dit jaar zullen wij zijn kwaliteiten hard nodig hebben om samen met zijn collega-recruiters onze vacatures in te vullen”, aldus de Wilde.

Vorig bericht BUX en BlackRock bundelen krachten
Volgend artikel 9 februari stikstofwebinar Provincie Noord-Holland

Nu op WijNoordHolland