Event

Innovatiefestival Noord-Holland op 27 oktober

Provincie Noord-Holland organiseert donderdag 27 oktober Innovatiefestival

Foto: Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland organiseert op donderdag 27 oktober het Innovatiefestival. Het festival is er voor ondernemers, beleidsmakers en anderen die innovatie mogelijk maken.

In de provincie Noord-Holland buitelen de innovatieve plannen en activiteiten over elkaar heen. Steeds meer mensen zien dat transitie naar een nieuwe economie noodzakelijk is. Als we naar een nieuwe economie willen, dan moet het snel, terwijl veel nog onzeker is. Dus hoe combineren we daadwerkelijk veranderen met onderzoeken, ondernemen en innovaties? En wat kunnen we allemaal nu al doen?

Innovatief ondernemerschap

Tijdens het Innovatiefestival komt alles wat betrekking heeft op innovatief ondernemerschap samen in de Koepel in Haarlem. Een belangrijk onderdeel van het programma is de circulaire innovatie top 20: een lijst met 20 organisaties die met hun circulaire product, dienst of concept uitblinken in innovatiekracht. De organisaties in deze top 20 maken 27 oktober tijdens het Innovatiefestival van Noord-Holland kans op de publieksprijs. De top 5, bestaande uit Roof2Road, Circulair Katoen, Drystack, FastFeetGrinded en Reflower zijn daarnaast ook in de race voor de juryprijs.

Vorig bericht Lichte stijging WW-uitkeringen regio Amsterdam
Volgend artikel Werkzaamheden kruispunt Minckelersstraat-Anthony Fokkerweg in Hilversum

Nu op WijNoordHolland