Uitbreiding

Haarlemse TommyTomato verhuist wegens stijgende groei

'Meer ruimte is noodzakelijk om door te kunnen groeien'

Haarlemse TommyTomato verhuist

Foto: TommyTomato

Haarlem,
Sociale onderneming TommyTomato zal per 1 maart aanstaande actief zijn vanaf een nieuwe locatie aan de Pieter Goedkoopweg 32 in de Haarlemse Waarderpolder. In minder dan 3 jaar tijd is de bezorger van warme groentelunches op basisscholen blijven groeien en verhuist daarom naar een nieuwe pand die 7 maal groter is en op een goede zichtlocatie staat.

Meer capaciteit

Drie jaar geleden begon TommyTomato in een pand aan de Küppersweg 85 in Haarlem. Marlous van Elderen, communicatiemanager TommyTomato: “De afgelopen jaren hebben we hard aan de weg getimmerd vanuit onze oude locatie. Inmiddels zijn we actief op meer dan 100 scholen en staan er flink wat scholen op het punt om onze gezonde groentelunches af te nemen. Om deze groei te faciliteren, hebben we veel meer ruimte nodig. Voor onze ovens, onze operatie en voor onze mensen. Zo hebben we in ons nieuwe pand een Health Angel corner: een plek waar de ouderen die met ons werken, samen kunnen komen.”

Zichtlocatie waar veel ouders in de file staan

De nieuwe locatie is zeven keer groter en gevestigd op een gunstige ligging voor de onderneming. Bas Turk, grondlegger van TommyTomato: “We hadden een heerlijke ruimte om te kunnen pionieren. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en een serieuze speler geworden op de markt. Meer ruimte is noodzakelijk om door te kunnen groeien. De nieuwe locatie biedt dit. Daarnaast ligt het pand aan een weg waar veel ouders dagelijks in de file staan. Hierdoor hebben ze alle tijd om geïnspireerd te raken door onze kleurrijke banners. Hoe meer ouders zich bij ons aansluiten, hoe meer kinderen goede groente-eters worden.” Per 1 maart zal TommyTomato gevestigd zijn aan de Pieter Goedkoopweg 32, 2031 EL Haarlem.

Vorig bericht Initiatief DekaMarkt bespaart 1 miljoen kilogram CO2
Volgend artikel Steeds meer Amsterdamse bedrijven gaan voor duurzaamheid door middel van LED panelen

Nu op WijNoordHolland