Samenwerking

Great Christmas Circus samenwerking met Nederlandse Brandwonden Stichting

Euro van elk kaartje gaat naar Brandwonden Stichting

Great Christmas Circus samenwerking met Nederlandse Brandwonden Stichting

Foto: Ariënne de Boer en Mike
Leegwater ondertekenen de overeenkomst

Beverwijk,
Het Great Christmas Circus steunt dit jaar de Nederlandse Brandwonden Stichting. Deze circusproductie vindt van 17 december tot en met 8 januari plaats bij De Bazaar in Beverwijk en is het grootste kerstcircus in de provincie. Van elk verkocht kaartje wordt een donatie gedaan aan de Brandwonden Stichting. Beide partijen hebben dat vandaag bekend gemaakt. Wie een ticket voor het circus koopt, steunt daarmee tegelijkertijd het goede doel”, aldus Mike Leegwater van het Great Christmas Circus.

Een euro van elk kaartje gaat naar de Brandwonden Stichting, legt Leegwater uit. De Brandwonden Stichting is niet toevallig gekozen als partner van het kerstcircus. ,,Ik ben opgegroeid in Beverwijk en deze stad
is tevens de thuisbasis van de Brandwonden Stichting”, vertelt de circusproducent. ,,Ik ben daarom ook goed bekend met het geweldige werk dat deze organisatie doet. Er wordt ontzettend veel aan preventie gedaan en tegelijkertijd steunt de stichting slachtoffers. Daar willen wij een bijdrage aan leveren.” De samenwerking is tweeledig. ,,Wij bereiken met het Great Christmas Circus heel veel mensen. Er worden 30.000 bezoekers verwacht.

Het voetlicht

Daarmee zijn we een prachtig platform om het werk van de Brandwonden Stichting voor het voetlicht te brengen.” Tegelijkertijd wordt geld ingezameld. Van elk ticket – gebaseerd op de reguliere toegangsprijs – doneren we een euro aan de deze stichting.” Ariënne de Boer is fondsenwerver bij de organisatie. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking”, stelt ze. Gezinnen en families vormen een belangrijke focus voor ons. Het circus bedient eveneens deze doelgroep. Op deze manier versterken we elkaar. Het is bovendien een ontzettend mooie actie in het kader van fondsenwerving. Aandacht voor het risico op brandwonden blijft hard nodig, stelt ze. ,,Er gebeuren nog heel veel ongelukken. Vooral in de huiselijke sfeer. De gevolgen daarvan zijn vaak heftig. Voorlichting over de risico’s en preventie zijn en blijven daarom essentieel.”

Vorig bericht Besluiten Provinciale Staten van Noord-Holland 2022
Volgend artikel Ortho-Eyes zamelt gebruikte Bausch + Lomb daglenzen in

Nu op WijNoordHolland