Infra

Weekendwerkzaamheden N205 richting Haarlem

Vanwege werkzaamheden is rijweg richting Haarlem hele weekend afgesloten

Weekendwerkzaamheden N205 richting Haarlem

Haarlem,
De provincie Noord-Holland voert in het weekend van 15 tot 18 juli onderhoudswerkzaamheden uit op de N205 tussen afrit van de A9 naar Haarlem-Zuid tot aan de Amerikaweg in Haarlem. Vanwege de werkzaamheden is de rijweg richting Haarlem het hele weekend afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de parallelweg N232 en moet rekening houden met vertraging.

De werkzaamheden worden uitgevoerd, omdat de grond onder de N205 ter hoogte van Vijfhuizen zich langzaam verplaatst richting de naastgelegen sloot. Om verdere verschuivingen van het zand te voorkomen plaatst de aannemer een damwand.

Afsluiting N205 richting Haarlem van 15 tot 18 juli

Vanwege de werkzaamheden is de N205 vanaf de afrit A9 richting Haarlem Zuid (tot aan de Amerikaweg) afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden starten op vrijdag 15 juli (19.00 uur) en duren tot maandagochtend 18 juli (5.00 uur). Het verkeer op de A9 vanuit de richting Alkmaar en vanuit de richting Amsterdam/Schiphol wordt vanaf de afrit Haarlem-Zuid/Zandvoort met bebording omgeleid naar de parallelweg N232. Het verkeer op de Driemerenweg (N205) vanuit de richting Hoofddorp naar Haarlem-Zuid rijdt eveneens via de N232. Ook het busverkeer rijdt tijdens de werkzaamheden via de N232.

Het verkeer vanuit Haarlem-Zuid (Amerikaweg) richting de A9 ondervindt geen hinder van de werkzaamheden en kan gebruik blijven maken van de N205 tussen Haarlem Zuid en de A9. Ook het verkeer op de Driemerenweg (N205) vanuit Hoofddorp naar de A9 kan gebruik maken van de aansluiting N205/A9.

Als de werkzaamheden niet afgerond kunnen worden in het weekend van 15 tot 18 juli, wordt het weekend van 22 en 25 juli als reserveweekend gebruikt.

Vorig bericht Waterland sluit koopovereenkomst woonwijk met 700 woningen in Monnickendam
Volgend artikel Elke dag SimCity in het Noordzeekanaalgebied

Nu op WijNoordHolland