Nieuws

Van Nifterik Holland neemt activiteiten Bambooexporter over uit faillissement

Van Nifterik Holland uit Ede heeft alle activiteiten overgenomen van Bambooexporter in Oudekerk aan de Amstel.


Bambooexporter is een onderdeel van het bedrijf Nooit Gedagt Import en Export, dat op 23 oktober van dit jaar failliet verklaard werd. De onderneming leverde vooral bamboerekjes en bamboestokken voor gebruik in de tuinbouw. Op 22 november heeft Van Nifterik een akkoord gesloten met de curator over de overname van Bambooexporter.

Van Nifterik ging ooit van start als leverancier van palen die gebruikt worden als ondersteuning van fruitbomen. Het bedrijf groeide uit tot een specialist in ondersteuningsmaterialen voor de tuinbouw, boomkwekerij en de fruitteelt. In de fruitteelt werden sinds 2010 ook overkappingen verkocht, die dienen voor de bescherming van boom en vrucht tegen hagel en regen. Met de verkoop van de afdelingen fruitteelt en boomkwekerij in 2015, is de weg vrij gemaakt voor het uitbreiden van de afdeling tuinbouw. Momenteel ligt de focus van het bedrijf volledig op de levering van bamboe-ondersteuningsmateriaal voor gebruik in de tuinbouw.

Vorig bericht Waterleidingbedrijf PWN en HHNK winnen waterinnovatieprijs
Volgend artikel 2 nieuwe faillissementen in Noord-Holland (onder meer Neo Event Engineering B.V., Demiville Fashion Group B.V.)

Nu op WijNoordHolland