Sales

Tom Legerstee Young Sales Professional van het Jaar

Heeft succes te danken door toewijding aan talentontwikkeling

Tom Legerstee winnaar young sales professional

Business manager Tom Legerstee van EIFFEL is uitgeroepen tot Young Sales Professional van het Jaar door de Sales Management Association. Tom won deze prestigieuze titel tijdens de uitreiking in Grand Hotel Huis ter Duin op 9 maart 2023.

Tom dankt zijn succes aan zijn toewijding aan talentontwikkeling, een belangrijke pijler binnen Team EIFFEL, het collectief waar EIFFEL onderdeel van is. Tijdens zijn winnende pitch vertelde hij hoe hij zichzelf heeft ontwikkeld als salesprofessional door om te gaan met tegenslagen en weerstand in zijn carrière. Hij maakte zich het vak en de functie eigen door zijn kennis van het vakgebied continu up-to-date te houden en de doelgroep goed te leren kennen. Tom over het winnen van de titel Young Sales Professional van het Jaar: “Waar ik een jaar geleden alleen genoegen zou nemen met de winst, was het feit dat ik daar op het podium stond voor mij al een overwinning op zich. Met die instelling in mijn achterhoofd stapte ik het podium op, om te genieten van het moment en echt mezelf te zijn!”

Toms persoonlijke groei en toewijding aan zijn vakgebied hebben hem geholpen om zich te onderscheiden als een van de beste jonge salesprofessionals van het jaar. Zijn succes en doorzettingsvermogen zijn een inspiratie voor anderen die zich willen ontwikkelen in de wereld van sales.

Talentontwikkeling bij Team EIFFEL

Bij Team EIFFEL is talentontwikkeling een centraal onderdeel van de bedrijfscultuur. Binnen de community delen medewerkers hun kennis en ervaringen met elkaar, om het beste uit zichzelf en hun team te halen. Daarnaast worden medewerkers gecoacht door topsporters, die hen met collectieve en individuele sessies inspireren op mentaliteit en talentontwikkeling. Zo ook Tom, die in de voorbereidingen voor zijn pitch een sessie had met voormalig Olympisch boksster Nouchka Fontijn, over omgaan met tegenslagen en presteren onder druk.

Iedereen binnen Team EIFFEL krijgt de ruimte om zijn eigen carrièrepad uit te stippelen, inclusief de opleiding en coaching die daarvoor nodig is. Hierbij wordt gekeken naar de persoonlijke interesses en ambities van medewerkers, zodat zij zich kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past. Dit leidt tot een gepersonaliseerd ontwikkelingsplan voor elke medewerker, waarin unieke talenten en vaardigheden centraal staan. Door deze aanpak worden medewerkers gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen en hun talenten volledig te benutten.

Vorig bericht GP Groot opent haar deuren tijdens Banenmarkt
Volgend artikel PFZW belegt in Nederlandse zorgwoningen

Nu op WijNoordHolland