Lancering

Techleap lanceert nieuwe ‘Techleap for Scaleups’ community

Gericht op samenbrengen van oprichters en CEO's van scaleups in Nederlandse tech-ecosysteem

Techleap lanceert nieuwe 'Techleap for Scaleups' community

Amsterdam,
Techleap, de non-profitorganisatie gericht op het versnellen van de groei van Nederlandse startups en scaleups, lanceert een Techleap for Scaleups. Deze opvolger van de BOLD-community is gericht op het samenbrengen van oprichters en CEO’s van scaleups in het Nederlandse tech-ecosysteem. Hierdoor kunnen ze gezamenlijk beter presteren en meer groeien in het huidige ondernemingsklimaat. Daarnaast opent Techleap de nominaties voor de LET-award 2024.

Techleap for Scaleups is tijdens de eindejaarsviering onder toeziend oog van 200 oprichters gelanceerd. Aan de community zijn duidelijke deelnamecriteria verbonden om de kwaliteit te waarborgen en te zorgen dat gelijkgestemden met elkaar kunnen groeien. De community bestaat uit techbedrijven die grote economische en sociale impact maken en de potentie hebben om uit te groeien tot de volgende Nederlandse ‘unicorn’.

Deelnemende scaleup-oprichters krijgen toegang tot groeiprogramma’s voor verschillende fases, community-events, experts en exclusieve content. Daarnaast wordt het uitdragen van een gemeenschappelijke stem voor het Nederlandse tech-ecosysteem gestimuleerd. Momenteel zijn er 500 scaleup-oprichters actief binnen Techleap for Scaleups. Scaleup-oprichters en CEO’s van techbedrijven kunnen zich aanmelden via scaleups.techleap.nl.

LET Award-nominaties geopend voor erkenning van Nederlands techondernemerschap

Naast de lancering van de nieuwe community opent Techleap de nominaties voor de tweede editie van de LET (Leading Entrepreneurs in Tech) Awards. Deze prijs voor topondernemers wordt op 18 april 2024 uitgereikt en staat symbool voor innovatie, groei en leiderschap in het Nederlandse tech-ecosysteem. Techondernemers kunnen genomineerd worden via het Techleap platform.

Afgelopen jaar won Matthijs Welle, oprichter en CEO van Mews, de prijs. Dit jaar neemt Welle plaats in de jury samen met Corinne Vigreux (Co-Founder en CMO TomTom, oprichter Codam), Laurens Groenendijk (oprichter Just Eat, Treatwell, partner Dutch Founder Fund) en Job van der Voort (oprichter and CEO Remote).

Vorig bericht Velsertunnel (A22): Onderhoud van 11 t/m 14 december 2023
Volgend artikel Noord-Holland levert vier finalisten voor TopCoach 2023

Nu op WijNoordHolland