ICT

SentinelOne DataSet behaalt AWS Container Competency-status

SentinelOne versterkt use case voor cloud, containers en Kubernetes

SentinelOne DataSet behaalt AWS Container Competency-status

Amsterdam,
SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-security, heeft aangekondigd dat SentinelOne DataSet de Amazon Web Services (AWS) Container Competency-status heeft behaald. DataSet biedt een complete oplossing voor logging, monitoring en troubleshooting in containeromgevingen, waardoor organisaties volledig kunnen profiteren van de voordelen van cloud, containers en Kubernetes.

AWS Partner Network

Met deze erkenning door AWS onderscheidt SentinelOne zich als een lid van het AWS Partner Network (APN) dat gespecialiseerde expertise en bewezen succes biedt aan klanten die applicaties willen bouwen, draaien en beheren op AWS-containertechnologie├źn. “We zijn verheugd met deze AWS Container Competency-status en zullen ons blijven inspannen om de cloudreis van onze klanten te versnellen”, zegt Rajiv Taori, General Manager van de DataSet-business bij SentinelOne. “Dynamische containeromgevingen genereren veel fast-moving data. Traditionele oplossingen zijn duur, moeilijk te schalen en traag in het detecteren van afwijkingen. DataSet biedt eenvoudige schaalbaarheid en real time performance tegen een fractie van de kosten. SentinelOne helpt klanten effici├źnt hun applicaties te moderniseren door de inzet van containers en de reeks krachtige tools die AWS biedt. Deze erkenning bevordert onze samenwerking in het leveren van klantsucces.”

Samenwerking DataSet en AWS-services

DataSet werkt naadloos samen met AWS-services zoals Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS), Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) en AWS Fargate. Het verzamelt continu statistieken, events en logs van de hele stack, brengt afwijkingen aan het licht en legt de onderliggende oorzaken bloot, zodat DevOps-, SRE- en engineering-teams sneller dan ooit prestatieproblemen kunnen detecteren en oplossen.

Vorig bericht Steeds meer Amsterdamse bedrijven gaan voor duurzaamheid door middel van LED panelen
Volgend artikel Amsterdam wil meedoen aan landelijk 'experiment gesloten coffeeshopketen'

Nu op WijNoordHolland