Ecommerce

SCAYLE erkend als Major Player in IDC MarketScape

SCAYLE, is uitgeroepen tot Major Player in de IDC MarketScape: Worldwide B2C Digital Commerce Platforms for Midmarket Growth 2024

SCAYLE

Tobias Ring, Managing Director Commercials bij SCAYLE

Amsterdam,
SCAYLE, leverancier van een e-commerce platform voor merken en retailers, is uitgeroepen tot Major Player in de IDC MarketScape: Worldwide B2C Digital Commerce Platforms for Midmarket Growth 2024 Vendor Assessment (doc #US50626123, januari 2024). De erkenning komt voort uit een grondige evaluatie van de strategieën en capaciteiten van SCAYLE.

IDC MarketScape is een belangrijk middel voor de evaluatie van technologieleveranciers. Het biedt diepgaande kwantitatieve en kwalitatieve beoordelingen van aanbieders in een groot aantal sectoren. Het feit dat SCAYLE is opgenomen in deze evaluatie bewijst dat het bedrijf in korte tijd is uitgegroeid tot een toonaangevende commerce engine voor B2C fashion- en lifestyle-bedrijven.

Platform voor Snelgroeiende Merken en Retailers

SCAYLE is ontworpen voor snelgroeiende merken en retailers met grote productcatalogi en complexe organisatieprocessen. Het platform heeft een flexibele architectuur en bevat diverse geïntegreerde modulaire diensten, zoals Product Information Management (PIM), Shop Management, Checkout en een Order Management Systeem (OMS) en biedt vanuit deze systemen krachtige functionaliteit voor omnichannel- en marktplaats-gerelateerde businessmodellen.

Gebruikers van het platform kunnen eenvoudig aanvullende modules kopen om aan hun behoeften te voldoen. Het SCAYLE-platform wordt gebruikt door grote internationale merken zoals DEICHMANN, Marc O’Polo en Manchester United.

IDC MarketScape Erkenning bij SCAYLE

“Wij zien de erkenning door IDC MarketScape als een belangrijke mijlpaal. Het toont het succes en de groei van SCAYLE in de B2C commerce markt aan,” zegt Tobias Ring, Managing Director Commercials bij SCAYLE. “Een schaalbaar enterprise merk neerzetten vereist high-performance moderne technologie. SCAYLE levert een van de beste technologieën in zijn categorie en is gebaseerd op een decennium aan retailervaring. 2024 begon sterk met de recente aankondiging van de samenwerking met Manchester United. We kijken ernaar uit om dit jaar nog meer wereldwijde merken van dienst te zijn.”

Vorig bericht Lidl Avenhorn heropent vrijdag
Volgend artikel Xpirit gaat verder als Xebia

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen