Opening

Lidl Avenhorn heropent vrijdag

Vrijdag 16 februari is het zover. Na maanden verbouwen opent Lidl om 09.00 uur haar vernieuwde winkel in Avenhorn

Lidl Avenhorn

Bron: Lidl

Vrijdag 16 februari is het zover. Na maanden verbouwen opent Lidl om 09.00 uur haar vernieuwde winkel in Avenhorn aan het Vijverhof. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Ook is er gebak aan het assortiment toegevoegd. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van 4 reguliere en 7 zelfscankassa’s.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunt u op vrijdag 16 februari tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Avenhorn een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.lidl.nl/winacties

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus-app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op vrijdag 16 februari een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Adres

Vijverhof 42 te Avenhorn

Openingstijden

Maandag t/m donderdag   08.00 – 20.00 uur
Vrijdag                                    07.30 – 21.00 uur
Zaterdag                                 07.30 – 20.00 uur
Zondag                                   10.00 – 18.00 uur

Vorig bericht 32,5 miljoen voor een beter leef- en ondernemersklimaat
Volgend artikel SCAYLE erkend als Major Player in IDC MarketScape

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland