Management

Rob Wouters benoemd tot nieuwe Sales Director bij Hertz Benelux

Wouters zal met uitgebreide automotive ervaring een sleutelrol spelen in versterking van Hertz

Rob Wouters benoemd tot nieuwe Sales Director bij Hertz Benelux

Foto: Hertz Benelux, Rob Wouters

Hoofddorp,
Autoverhuurbedrijf Hertz is verheugd de benoeming aan te kondigen van Rob Wouters als de nieuwe Sales Director Benelux, met ingang van 1 oktober 2023. Wouters brengt een schat aan ervaring in de automotive sector met zich mee en zal een cruciale rol spelen bij het versterken van de positie van Hertz in de Benelux-regio.

Jarenlange ervaring als leidinggevende

Rob Wouters brengt een indrukwekkende staat van dienst mee naar Hertz, met jarenlange ervaring in leidinggevende functies binnen de automotive industrie. Voorheen bekleedde Wouters diverse leidinggevende posities, waar hij met succes commerciële teams leidde en de bedrijfsresultaten verbeterde.

Leiderschap bij opzetten Belgische tak Svea Solar in 2020

In 2020 heeft Wouters de Belgische tak van het bedrijf Svea Solar opgezet en daar de rol van Managing Director Belgium bekleed. Hier was hij verantwoordelijk was voor de uitbreiding en groei van het bedrijf in de Belgische markt en het bewerkstellen van het partnerschap met o.a. IKEA. Zijn leiderschap en strategische inzichten hebben bijgedragen aan de sterke positie van Svea Solar in de duurzame energie-industrie.

Sales Director bij Hertz Benelux

Eric Siewers, General Manager van Hertz Benelux, is verheugd met de aanstelling van Rob Wouters in de nieuwe rol als Sales Director bij Hertz Benelux. Wouters zal de verantwoordelijkheid dragen voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën om de commerciële activiteiten van Hertz in de Benelux verder te laten groeien. “Zijn bewezen track record in de sector en zijn vermogen om teams te inspireren en te leiden, zullen van onschatbare waarde zijn onze commerciële tak naar een hoger niveau te ontwikkelen”, aldus Siewers.

Rob Wouters klaar om mobiliteitsoplossingen te versterken bij Hertz

Rob Wouters heeft verklaard: “Ik ben enthousiast om deel uit te maken van het Hertz-team en kijk ernaar uit om samen te werken aan het versterken van onze positie in de Benelux-markt. We zullen ons richten op het leveren van uitstekende mobiliteitsoplossingen aan onze klanten en het voortzetten van de verduurzaming van mobiliteit, waaronder de verdere implementatie van de Hertz EV-strategie binnen de Benelux.”

Vorig bericht RIVM-onderzoek biedt inzichten voor een gezondere IJmond
Volgend artikel AFAS Software en Blue Bricks pakken topposities

Nu op WijNoordHolland