Jubileum

Predicaat Hofleverancier voor ABI BV uit Haarlem

Commissaris van de Koning Arthur van Dijk reikte vrijdag 1 september het predicaat Hofleverancier uit aan ABI BV

Predicaat Hofleverancier voor ABI BV uit Haarlem

ABI BV is opgericht in 1923 en begon met de verkoop van lampjes. Door de jaren heen ontwikkelde het zich tot een ultramodern bedrijf gespecialiseerd in technische dienstverlening, elektromotoren, aandrijf- en besturingstechniek en robotica. Het is een innovatief bedrijf dat inspeelt op nieuwe ontwikkelingen, wensen van de klanten en kansen op de markt. Commissaris van de Koning Arthur van Dijk reikte vrijdag 1 september namens de koning het predicaat Hofleverancier uit aan ABI BV uit Haarlem.

“Een ondernemend familiebedrijf waarbij het ondernemerschap met de paplepel is ingegeven. Ook vandaag de dag wordt met kennis en vakmanschap al door de 4e generatie De Bie de prachtige familietraditie voortgezet”, sprak Van Dijk. “Ook een sterk en innovatief familiebedrijf. Of het nu gaat om de ontwikkelingen op het eigen vakgebied of het nieuwe bedrijfspand dat met energielabel A++++ energieneutraal is.”

Predicaat Hofleverancier

Het Predicaat Hofleverancier is bedoeld voor kleine en middelgrote ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in hun regio én minimaal 100 jaar bestaan. Aan het toekennen van de onderscheiding gaat volgens de commissaris een groot onderzoek vooraf. Onder meer zijn kabinet, de gemeente en verschillende ministeries winnen informatie over het bedrijf in. Zo controleren ze of de arbeidsomstandigheden in orde zijn en of er geen economische delicten zijn gepleegd. Het traject duurt gemiddeld een jaar.

 

 

 

Vorig bericht Brandt & Levie trekt nieuwe marketinglead Anne-Wies Bouritius aan voor Europese groei
Volgend artikel Forse groei voor scale-up Quatt

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland