Management

Peter Heuvelink Algemeen Directeur Projectontwikkeling bij JAJO

Nieuw teamlid enthousiast om bij te dragen aan duurzame en betaalbare vastgoedmarkt

Peter Heuvelink Algemeen Directeur Projectontwikkeling bij JAJO

Foto: JAJO, Peter Heuvelink

‘s-Hertogenbosch,
Peter Heuvelink start per 1 september 2023 als Algemeen Directeur Projectontwikkeling bij JAJO. Hij wordt verantwoordelijk voor dochterondernemingen Janssen de Jong Projectontwikkeling en Revolve Development.

JAJO kijkt uit naar komst van Peter Heuvelink

Ivo van der Mark, CEO JAJO: “JAJO is actief in alle fasen van de vastgoedcyclus. Naast het bouwen, herstellen, onderhouden en oogsten van gebouwen, ontwikkelen wij onafhankelijk, gedelegeerd en risicodragend. Ik kijk uit naar de komst van Peter Heuvelink. Zijn kennis, ervaring, netwerk en ondernemerschap passen uitstekend bij ons bedrijf. De vastgoedmarkt is volop in ontwikkeling. Duurzaamheid, wooncomfort, betaalbaarheid en kwaliteit worden steeds belangrijker. Ik ben ervan overtuigd dat Peter samen met het huidige managementteam hier optimaal op in zal spelen en invulling gaat geven aan onze duurzame ambities.

Verantwoordelijk voor dochterondernemingen

Peter wordt landelijk verantwoordelijk voor Janssen de Jong Projectontwikkeling en Revolve Development. Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft vestigingen in Son en Breugel, Utrecht, Hengelo en Arnhem waarmee wij een groot deel van Nederland bestrijken. Revolve Development onderscheidt zich door gebouwen en gebieden circulair en CO2-neutraal ontwikkelen.”

‘Maatschappelijke verantwoordelijkheid’

Peter Heuvelink: “Ik ben blij met de focus op duurzaamheid binnen JAJO en kijk ernaar uit om samen met het team van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Revolve Development aan de slag te gaan. Duurzaamheid is een urgentie waar we niet op moeten bezuinigen. De impact van de huidige klimaatverandering is enorm. Ik zie het dan ook als een maatschappelijke verantwoordelijkheid waar we ons allemaal hard voor moeten maken en wil er zelf graag aan bijdragen door duurzaam en betaalbaar te ontwikkelen.”

Vorig bericht Vitaminstore verwelkomt nieuwe directie
Volgend artikel Smeva levert 2 Arrondi-koelvitrines aan Plus Hooijschuur op Texel

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland