Duurzaamheid

Smeva levert 2 Arrondi-koelvitrines aan Plus Hooijschuur op Texel

Benadrukt streven naar duurzaamheid binnen branche

Smeva Arrondi-koelvitrine Plus Hooijschuur

Arrondi-koelvitrine

De Cocksdorp,
Koninklijke Smeva, producent van koeltoonbanken, koelvitrines en koel- en vriescellen, heeft aangekondigd dat zij de eerste levering van twee Arrondi-koelvitrines aan Plus Hooijschuur op Texel heeft voltooid. Deze mijlpaal markeert een  stap voorwaarts in de retailsector in Nederland en benadrukt het voortdurende streven naar innovatie en duurzaamheid binnen de branche.

Arrondi, het nieuwste koelmeubel van Smeva, is voorzien van een energie-efficiënte koeltechniek en ontworpen om o.a. supermarkten, tankstations en verswinkels te voorzien van een milieuvriendelijke manier om hun gekoelde producten te presenteren.

Verheugd

Plus Hooijschuur, een bekende naam in de Texelse gemeenschap, was verheugd om als eerste in Nederland de Arrondi-koelvitrines te ontvangen. Erwin Goënga, eigenaar van familiebedrijf Plus Hooijschuur, gaf aan dat de keuze voor de Arrondi was gebaseerd op het uniek kunnen presenteren van lokale producten. “De verkoop van lokale, Texelse producten is voor ons echt heel belangrijk. We wilden dan ook dat deze producten optimaal gepresenteerd zouden komen in de winkel. Dat is ook de reden dat we hebben gekozen voor Arrondi. In reguliere koelmeubelen vonden we dat de producten onvoldoende tot hun recht kwamen. En daarbij is Smeva natuurlijk gewoon een hele goede partij.”

Bijdragen aan een duurzamere toekomst

“We hebben nog nooit zoveel reacties van klanten gehad op een actie of koelmeubel als op de Arrondi’s”, aldus Erwin Goënga. “Als lokale supermarkt is het belangrijk voor ons om te investeren in innovatieve oplossingen die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst. Met de Arrondi hebben we een moderne en energie-efficiënte koeloplossing in huis gehaald die ons in staat stelt om onze lokale, verse producten op de best mogelijke manier te presenteren. Een win-win dus. Het overstijgt alle verwachtingen, waardoor we er zelfs aan denken om er een derde Arrondi bij te gaan zetten!”

Verduurzaming retailsector belangrijke pijler

“We zijn verheugd dat Plus Hooijschuur heeft gekozen voor onze Arrondi-koelvitrines”, aldus Henk Dibbets, Managing Director van Smeva. “De verduurzaming van de retailsector is een belangrijke pijler voor ons en we zijn vastbesloten om de branche te transformeren door onze toewijding aan duurzaamheid, innovatie en circulariteit.”

Vorig bericht Vitaminstore verwelkomt nieuwe directie
Volgend artikel Sloterplas Management versterkt haar propositie

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland