Nieuws

PCI Nederland neemt Printec over

Leverancier van ict- en documentdiensten PCI Nederland neemt de ict-, voip- en documentdiensten van branchegenoot Printec over.


Bron: PCI Nederland

Lijnden – De merkonafhankelijke adviseur en leverancier van IT- en document oplossingen gaat verder onder de vlag van PCI. Naast de consolidatie in print, worden er met de overname ICT en VoIP-telefoniediensten aan het portfolio toegevoegd.

Enorm blij

“Het is goed nieuws voor de klanten van Printec en voor PCI”, stelt Bas Kamphuis. “Klanten kunnen blijven rekenen op de service die ze gewend zijn én hebben toegang tot het PCI-portfolio. Dat maakt het eenvoudiger en efficiënter om een ideale werkomgeving te realiseren. Ik ben enorm blij met Printec, haar medewerkers en haar klanten.”

Nog meer oplossingen

Vincent Klopper, Directeur van Printec is meer dan enthousiast: “PCI biedt ons een kans mee te gaan in hun groei en ontwikkeling. We kunnen klanten nóg meer oplossingen bieden, zodat zij onbezorgd hun focus kunnen leggen op ondernemen. Een logische stap voor Printec.”

Groei

De overname volgt op overnames van PCI van onder meer TARQ Information Technology en twee Ricoh Document Centers. Kamphuis: “Printec past perfect. Ik keek al langer naar groei in met name Zuid- en Noord-Holland. Printec heeft hier stevig voet aan de grond en een prachtige portefeuille. Allemaal bedrijven die wij graag verder helpen aan een ideale werkomgeving.”

Vorig bericht Maak kennis met de 2 Amsterdamse start-ups uit het Startupbootcamp Commerce-programma
Volgend artikel Nalanda en Van Doorne ontwikkelden Bulk Document Compare

Nu op WijNoordHolland