Zorg

Paul Blumer in het zonnetje gezet door collega’s stichting Parlan

PGGM&CO zet vandaag, Dag van de Zorg, 12 zorgmedewerkers in de spotlight

Paul Blumer stichting Parlan

Koggenland,
PGGM&CO zet vandaag, de Dag van de Zorg, 12 zorgmedewerkers extra in het zonnetje. In de afgelopen weken konden zorgmedewerkers collega’s nomineren voor het Zonnetje voor de zorg. In totaal zijn er bijna 3000 medewerkers genomineerd. Uit iedere provincie is 1 winnaar gekozen. Zij ontvangen, naast deze bijzondere eretitel, een wellnessbon voor twee voor de welverdiende én nodige ontspanning.
In de provincie Noord-Holland is Paul Blumer verkozen tot het Zonnetje voor de zorg. Paul werkt als jongerenbegeleider bij stichting Parlan, met name in de gemeente Koggenland.  

“Wow, ik vind het heel leuk dat ik Zonnetje voor de Zorg ben geworden en vooral ook dat mijn directe collega’s mij hebben voorgedragen. Het voelt als een eer dat ze op mij hebben gestemd.”

Zonnetje voor de zorg Noord-Holland

Het zijn de collega’s van Paul die vinden dat hij dit verdient. “Paul is een lieve, zorgzame topper! Hij heeft veel humor en maakt op een prettige manier contact met jongeren. Daarnaast kan hij goed relativeren.”

Over de waarderingsactie

12 mei is het de Dag van de Zorg. PGGM&CO organiseert de waarderingsactie ‘Zonnetje voor de Zorg’ dan ook voor alle medewerkers in zorg en welzijn, in aanloop naar deze dag. Want zij ‘shinen’  iedere dag én nacht voor hun patiënten en cliënten. Nu zetten ze hén in het zonnetje. Met warme woorden, kans op de eretitel ‘Zonnetje voor de zorg’ én prijzen. Om hen de waardering, energie én het plezier te geven om zich in te blijven zetten voor hun waardevolle werk.

Vorig bericht Resultaten van actieprogramma Klimaat in Noord-Holland
Volgend artikel Nieuwe inrichting voor een deel van de Oosterzijweg (Heiloo)

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijNoordHolland