Overname

Norstat begint nieuw hoofdstuk met overname door Nalka Invest

Triton heeft een overeenkomst heeft getekend om Norstat te verkopen aan Nalka Invest

Recent heeft investeringsmaatschappij Nalka, Norstat overgenomen van Triton. Deze stap, tot stand gekomen met de medewerking van Kirk Kapital, positioneert Norstat om zijn expansie voort te zetten als de voorkeursleverancier van datacollectie in Europa. De focus op strategische investeringen blijft centraal staan in Norstat’s ambitie, met een inzet voor het leveren van topkwaliteit service en betrouwbare gegevens aan hun klanten.

In de periode onder Triton’s eigendom heeft Norstat aanzienlijke groei ervaren, waarbij het bedrijf zijn grootte verdubbelde dankzij een effectieve bedrijfsstrategie. Deze strategie omvatte het introduceren van nieuwe digitale producten, aanpassen aan snelle technologische veranderingen, en het succesvol voltooien van zeven overnames.

“In Nalka hebben we een nieuwe partner gevonden die ons kan ondersteunen vanuit de sterke positie die we vandaag hebben, en we kijken erg uit naar de samenwerking”, zegt Erling J.B Eriksen, CEO van Norstat. Deze samenwerking markeert een nieuw hoofdstuk voor Norstat, gericht op voortdurende groei en het verstevigen van hun marktpositie.

Vorig bericht 18 april opent Wibra een nieuw filiaal in Hoofddorp
Volgend artikel 16 faillissementen in Noord-Holland, week 15

Nu op WijNoordHolland