Opening

18 april opent Wibra een nieuw filiaal in Hoofddorp

Wibra's nieuwe wereld in Hoofddorp

Wibra Hoofddorp

De opening van het filiaal in Hoofddorp aan het Muiderbos 160 wordt het weekend van 18 april gevierd met leuke acties. Klanten kunnen een emmer in de winkel pakken en krijgen 20% korting op alles wat in de emmer past. Daarnaast ontvangen de eerste 100 klanten op 18, 19 en 20 april een gratis fles Dasty ontvetter.

De nieuwe formule van de Wibra houdt een nieuwe winkelinrichting in: overzichtelijk en met een heldere routing. Ingericht vanuit het doel van de klant en daarom wordt er gewerkt met groepen. Binnen Wibra worden dit werelden genoemd, de werelden zijn als volgt: schoon & opgeruimd / plezier & ontspannen / gezellig & genieten / trendy & actueel / mooi & verzorgd.

Zij willen de klant helpen bij het dagelijkse leven. Ervoor zorgen dat het huis schoon & opgeruimd is, maar ook een plek is om gezellig te genieten. De kledingkast (ook die van de kinderen) is trendy en actueel en iedereen in het gezin voelt zich mooi en verzorgd. Daarnaast is er tijd om te ontspannen en maken de kinderen plezier. De nieuwe slogan daarbij is: Dat doe je goed. We willen met onze actuele winkels het alledaagse gezinsleven leuker en aangenamer maken. En blijvend een vitale rol spelen bij de dagelijkse en bijzondere levensmomenten in het gezin. Daarom zeggen we tegen iedere klant (vaak vrouw) die met minder altijd meer weet te maken: dat doe je goed.’

Vorig bericht Zaanbrug Wormerveer officieel geopend
Volgend artikel 16 faillissementen in Noord-Holland, week 15

Nu op WijNoordHolland