Meer dan 50 jaar ervaring!

De geschiedenis van de A-Point Groep gaat meer dan 50 jaar terug.


A-Point Groep

Over de jaren hebben wij steeds weer nieuwe generaties op weg mogen helpen, iets waar wij vandaag nog net zo gedreven in zijn als destijds. Dagelijks werken ruim 550 medewerkers van de A-Point Groep aan de mobiliteit van onze klanten. Zo kunt u bij ons terecht voor een nieuwe of gebruikte auto, lease, onderhoud en reparaties, schadeherstel, huren en aanpassingen aan auto’s voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Onze service is op maat gesneden en onze producten zijn altijd van de beste kwaliteit. Klanten mogen rekenen op een professionele organisatie, betrouwbare informatie en bruikbare oplossingen van de vraagstukken die zij ons voorleggen. Allemaal randvoorwaarden waardoor de A-Point Groep altijd een passend antwoord heeft op vragen. De belangrijkste drijfveer van de A-Point Groep is: uiterst tevreden klanten!

Dagelijks hebben wij de beste vakmensen en experts aan het werk. Vakmanschap en aandacht voor detail komen bij de A-Point Groep altijd op de eerste plaats. Dat kan natuurlijk alleen met een sterk, gemotiveerd team. Onze ruim 500 medewerkers staan 7 dagen per week voor u klaar!

Op zoek naar een nieuwe auto of een prachtige occasion met aanvullende garantie? Wilt u zakelijk of particulier leasen? Heeft u tijdelijk een huurauto nodig? Of wilt u schade aan uw auto laten herstellen? Bij A-Point vindt u altijd de oplossing die u zoekt. Als u uw auto bij ons voor onderhoud aanlevert hebben wij voor u de volgende service mogelijkheden om uw weg te vervolgen. Te weten:

  • Gratis haal en brengservice, naar uw werk, huis of eventueel het station.
  • Gratis fiets service en daar zijn ook elektrische fietsen bij.
  • U kunt kiezen voor vervangend vervoer. Wij berekenen voor u een speciaal klanten tarief vanaf € 23,50.

Plan uw werkplaatsafspraak binnen 1 minuut

Zoals altijd staan onze specialisten voor u klaar. Voor onderhoud, APK of een reparatie is uw auto bij ons in goede handen. Wij behandelen uw auto met de grootste zorg en denken proactief met u mee. Een afspraak is zo gemaakt, lees hieronder hoe:

  • Ga naar onze website a-point.nl.
  • Klik op de button ‘Ik wil een werkplaatsafspraak’.
  • Vul uw gegevens in.
  • Wij bevestigen uw afspraak binnen 24 uur per mail of telefonisch.

Kijk op a-point.nl voor een vestiging bij u in de buurt.


 

Meer nieuws van A-Point Groep

A-Point Groep

A-Point SUV weken